HP verbetert oplossingen voor mobiele beveiliging en mobiel printen

HP kondigt updates aan voor een aantal van haar beveiligings- en mobiliteitssoftwareoplossingen. De verbeteringen helpen grote organisaties om eenvoudiger en veiliger te printen vanaf mobiele apparaten. Het gaat om HP Access Control 14.2 en HP ePrint Enterprise 4.0.

HP Access Control 14.2 brengt grote organisaties een betere end-to-end encryptie en beperkt onnodige drukkosten. Gebruikers kunnen HP Access Control NFC touch-to-authenticate en veilige pull printing functionaliteit voortaan koppelen met de HP Officejet Pro X en Enterprise X's touch-to-print-mogelijkheden. HP Access Control biedt daarnaast ondersteuning voor Unix en Linux besturingssystemen. HP Access Control 14.2 vanaf november 2014 beschikbaar.

Beveiligd mobiel printen

HP ePrint Enterprise 4.0 biedt nu ook ondersteuning voor Windows 8-smartphones, waardoor ook vanaf dit mobiele besturingssysteem mobiel kan worden geprint. Windows 8 smartphone-gebruikers kunnen met versie 4.0 van HP ePrint Enterprise direct printen vanaf hun apparaat. Deze feature was al langer beschikbaar op de iOS, Android en Blackberry besturingssystemen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van AirPrint, waardoor gebruikers geen aparte mobiele app hoeven te gebruiken. HP ePrint Enterprise 4.0 is vanaf 30 november 2014 wereldwijd beschikbaar.

Lees ook
Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

Wegiz belangrijke stap voor digitale beveiliging zorgsector

Wegiz belangrijke stap voor digitale beveiliging zorgsector

De kogel is door de kerk! In navolging van de Tweede Kamer stemde ook de Eerste Kamer op 19 april 2023 vóór de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz). Dit houdt in dat de uitwisseling van patiëntgegevens tussen zorgaanbieders voortaan verplicht elektronisch verloopt.

DigiCert onderzoek onderstreept belang digitaal vertrouwen voor bedrijfsresultaten en klantloyaliteit

DigiCert onderzoek onderstreept belang digitaal vertrouwen voor bedrijfsresultaten en klantloyaliteit

DigiCert, de leverancier van digitaal vertrouwen, heeft het onderzoek 'Digitaal vertrouwen: de stand van zaken in 2022' gepubliceerd. Daaruit blijkt dat bijna de helft van de consumenten (47%) al eens is overgestapt naar een ander bedrijf doordat ze het vertrouwen in de digitale beveiliging van een bedrijf verloren. Als bedrijven hun digitaal vert1