Good Dynamics Secure Mobility Platform beschikbaar voor klanten van ilionx

Good Technology, leverancier van mobiele beveiliging, maakt bekend een strategische partnership aan te gaan met ICT-dienstverlener ilionx. Met de samenwerking spelen beide partijen in op de groeiende behoefte aan mobiele beveiligingsoplossingen.

Mobiele apparaten worden binnen veel organisaties op de werkvoer gebruikt. Het gaat hierbij steeds vaker om een mix van zakelijke en persoonlijke mobiele apparaten. Dat brengt risico’s met zich mee als het gaat om de beveiliging van bedrijfsdata. Good Technology speelt hierop in door klanten de mogelijkheid te bieden om zakelijke informatie binnen mobiele apps te beveiligen met het Good Dynamics Secure Mobility Platform. Organisaties kunnen op het platform een reeks zakelijke apps van zowel Good Technology als zijn ISV-partners aanbieden aan werknemers. Dit platform is nu ook beschikbaar voor klanten en prospects van ilionx, die bij de implementatie en het beheer ondersteuning krijgen van de ICT-dienstverlener.

“Het partnership met Good is een mooie aanvulling op onze dienstverlening”, aldus Erik de Weerd, Sales Manager bij ilionx. “Wanneer we bij bedrijven hebben vastgesteld dat de oplossing van Good aansluit bij hun behoefte, dan kunnen we deze eenvoudig implementeren en beheren of leveren als een managed service. Een voordeel is dat organisaties hun eigen - of door ons - ontwikkelde mobiele apps kunnen aanbieden in de beveiligde mobiele container van Good. Hiermee zijn we in staat nog meer mogelijkheden te bieden om de bedrijfsinformatie of -processen op een veilige wijze aan te bieden aan de eindgebruiker.”