Erik Van Der Zee en Joey Koch versterken VASCO’s Sales Team voor Nederland

VASCO Data Security versterkt zijn Sales Team in Nederland met Erik Van Der Zee en Joey Koch.

Erik Van Der Zee

Erik Van Der Zee heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de ICT-sector. Hij startte bij de hardwareafdeling van IBM en ging later naar Quest Software dat werd overgenomen door Dell Software.

Met zijn uitgebreide ervaring in de overheidssector, zal Erik Van Der Zee zich toeleggen op de uitbouw en versterking van VASCO’s portfolio bij overheidsdiensten, zowel op nationaal als lokaal niveau. Daarnaast zal hij ook inzetten op de onderwijssector, een specifieke en dynamische markt in Nederland.

Joey Koch

Joey Koch begon in 2007 in de ICT-sector bij MAVIM, waar hij verantwoordelijk was voor key accounts in diverse branches.

Een andere belangrijke doelmarkt met een grote groeimogelijkheid is de Nederlandse gezondheidszorg, bijvoorbeeld ziekenhuizen, mutualiteiten en thuiszorgorganisaties. Joey Koch zal zich op deze markt richten voor de verdere ontwikkeling van bestaande klanten en om nieuwe relaties op te bouwen.

Beide accountmanagers zullen nauw samenwerken met David De Pauw, Channel Manager Benelux en worden collega van Jan Smet, Area Sales Manager voor banking in de Benelux.

Ze rapporteren aan Christian Hertsens, Director Sales End-to-End Authentication EMEA/LAM.