Fortinet beveiligt software defined datacenters met FortiGate VMX

Fortinet lanceert de FortiGate VMX Next-Generation en Internal Segmentation Firewall (NGFW/ISFW) voor datacenters. Bedrijven kunnen door de FortiGate VMX te combineren met het NSX-platform van VMware internetbeveiliging in softwarematige datacenters (Software-Defined Data Centers (SDDC) automatiseren.

FortiGate VMX is door Fortinet in samenwerking met VMware ontwikkeld. Via het NSX-platform kan de implementatie en het beheer van FortiGate VMX worden geautomatiseerd. De oplossing maakt het mogelijk het netwerk te segmenteren, wat voorkomt dat bedreigingen die het datacenters weten binnen te dringen zich snel kunnen verspreiden. Deze segmentatie vindt plaats op basis van beleidsregels. Via de Virtual Domain (VDOM)-technologie kan iedere gebruiker eigen regels voor beveiligingsbeleid toegekend krijgen.

 
Lees ook
Fortinet breidt Universal SASE uit via strategische samenwerking met Digital Realty

Fortinet breidt Universal SASE uit via strategische samenwerking met Digital Realty

Fortinet maakt bekend dat het een strategische samenwerking is aangegaan met Digital Realty. Dit bedrijf is ’s werelds grootste leverancier van cloud- en carrier-neutrale oplossingen voor datacenters, colocatie en interconnects.

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

Wegiz belangrijke stap voor digitale beveiliging zorgsector

Wegiz belangrijke stap voor digitale beveiliging zorgsector

De kogel is door de kerk! In navolging van de Tweede Kamer stemde ook de Eerste Kamer op 19 april 2023 vóór de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz). Dit houdt in dat de uitwisseling van patiëntgegevens tussen zorgaanbieders voortaan verplicht elektronisch verloopt.