Juniper Networks stelt Kevin Walker aan als Security Chief Technology Officer

Kevin Walker

Juniper Networks kondigt de aanstelling aan van Kevin Walker als Security Chief Technology Officer (CTO) aan. In zijn rol zal Walker de afdeling Juniper Development and Innovation begeleiden in het versnellen van de security product-roadmap, naast het leiden van de interne en externe security strategie.

Walker heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen verschillende bedrijven op het gebied van informatie beveiliging en technologie, waaronder bij zijn meest recente werkgever Walmart, waar hij als Vice President en Assistant Chief Information Officer werkzaam was. Daarnaast heeft hij gewerkt als Chief Information Security Officer, Chief Security Strategist en Director Information Security binnen de technologie-, networking- en security-sector bij bedrijven als Intuit, Cisco Systems, Symantec Corporation en Veritas Software.

 
Meer over
Lees ook
Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft prof. dr. ir. Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security bij de faculteit Bètawetenschappen. De benoeming is ingegaan per 1 oktober 2023.

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL, leverancier van het managed endpoint operating system voor veilige toegang tot elke digitale werkplek, heeft aangekondigd dat Klaus Oestermann is toegetreden tot de Raad van Bestuur als voorzitter. Oestermann, een ervaren wereldwijde SaaS-bedrijfsleider, bestuurslid, investeerder en adviseur, zal het IGEL-management leiden in de volgende gro1

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Sky Networks versterkt per 1 september 2021 het team door het toetreden van Peter Mesker als managing partner. In de rol van solution architect zet Peter zijn kennis en ervaring in om enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te adviseren in hun digitale transformatie.