ESET en Master it Training bieden opleiding tot ESET Network Security Administrator aan

Beveiligingsspecialist ESET biedt in samenwerking met Master it Training een opleiding tot ESET Network Security Administrator. In de ééndaagse cursus leren deelnemers de basis van networking security management op het gebied van groups, policies en tasks.

Security is een belangrijk onderdeel van de IT-infrastructuur bij organisaties. Sinds 1 januari 2016 is de nieuwe meldplicht datalekken van kracht en onlangs nam ook de Europese Commissie een vergelijkbare wet aan. ESET helpt klanten zich te beveiligen en datalekken te voorkomen. Dit doet het bedrijf met trainingen en cursussen. "Door de cursus te volgen, wordt de deelnemer master van onze producten en kan hij deze optimaal instellen voor een maximale beveiliging", zegt Dave Maasland, Managing Director bij ESET.

"Wij brengen de kennis van onze technologie en Master it biedt de educatieve faciliteiten, zodat we gezamenlijk het beste uit de beheerder kunnen halen. We bieden deelnemers tools, vaardigheden en breiden de bestaande kennis van de beheerder uit”, aldus Maasland.

Meer over
Lees ook
Infosequre en het SECO-Institute starten veelbelovende samenwerking

Infosequre en het SECO-Institute starten veelbelovende samenwerking

Infosequre en het SECO-Institute bundelen de krachten. Infosequre voegt SECO’s live online trainingen toe aan haar productportfolio. SECO gaat Infosequre’s kennis op het gebied van menselijk gedrag in informatiebeveiliging beschikbaar maken voor haar leden.

Extreme Networks traint 50.000 nieuwe cloud networking engineers voor de groeiende digitale economie

Extreme Networks traint 50.000 nieuwe cloud networking engineers voor de groeiende digitale economie

Extreme Networks, Inc, een cloudgedreven netwerkbedrijf, introduceert een nieuw wereldwijd initiatief voor iedereen die een (andere) loopbaan ambieert in de technologiesector: Extreme Academy Live. Extreme Academy Live is een acht weken durende training die vanaf 3 december 2020 gratis te livestreamen is.

ESET en HackShield slaan de handen ineen voor een cyberveilige generatie

ESET en HackShield slaan de handen ineen voor een cyberveilige generatie

ESET Nederland slaat de handen ineen met HackShield, dé cybersecurity game in Nederland waarin kinderen tussen 8 en 12 opgeleid worden tot Junior Cyber Agent. Binnen de samenwerking zal ESET Nederland de stichting HackShield sponsoren en daarnaast ook de primaire kennispartner worden.