Protect4S van ERP Security is ‘powered by SAP NetWeaver’

De security applicatie Protect4S van ERP Security is door SAP officieel gecertificeerd voor het SAP NetWeaver platform. Het SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) heeft Protect4S V3.0 gecertificeerd als "powered by SAP NetWeaver".

ERP_SEC_logovoorstellen_1 Protect4S is een applicatie geschikt voor het SAP platform die kwetsbaarheden in SAP systemen bestrijdt door een continue proces mogelijk te maken dat bestaat uit scanning, analyse en mitigatie. Protect4S reduceert het risico en daarmee ook mogelijke financiële schade die wordt veroorzaakt door misbruik van die kwetsbaarheden door hackers.

Deze certificering toont aan dat Protect4S voldoet aan de SAP standaard voor het SAP Netweaver platform. Dit platform bevat veel softwarecomponenten die worden hergebruikt door Protect4S en is dan ook ERP Security’s eerste keus wat betreft betrouwbaarheid, prestatie, functionaliteit en schaalbaarheid.

Meer over
Lees ook
Dyflexis behaalt opnieuw ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen

Dyflexis behaalt opnieuw ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen

Dyflexis, een leider in Workforce Management-software, heeft opnieuw de ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen behaald. Deze hercertificeringen zijn een erkenning van de voortdurende kwaliteit en de beveiliging van de producten en diensten van Dyflexis. Auditbureau DEKRA voerde het certificeringstraject uit.

Provincie Gelderland heeft informatiebeveiliging op orde.

Provincie Gelderland heeft informatiebeveiliging op orde.

Provincie Gelderland heeft de belangrijkste internationale standaard voor informatiebeveiliging gehaald: het ISO 27001 certificaat. Gedeputeerde Jan Markink nam het certificaat vandaag in ontvangst. “We beheren veel informatie van inwoners en bedrijven. Hiermee tonen we dat we daar goed mee omgaan. Dat geeft vertrouwen.”

DigiCert introduceert Verified Mark Certificates voor Nederlandse handelsmerken

DigiCert introduceert Verified Mark Certificates voor Nederlandse handelsmerken

DigiCert, leverancier van digitaal vertrouwen, introduceert Verified Mark Certificates (VMC’s) voor bedrijven met in Nederland geregistreerde handelsmerken. Deze zijn compliant met de Brand Indicators for Message Identification (BIMI)-standaard van de AuthIndicators Working Group, waarvan ook Google deel uitmaakt.