Fortinet benoemt Vincent Zeebregts tot Country Manager Nederland

Fortinet, leverancier van beveiligingsoplossingen, stelt per 1 maart 2016 Vincent Zeebregts aan als Country Manager Nederland. Zeebregts volgt Theo Schutte op.

In zijn nieuwe functie zal Zeebregts de groei van Fortinet Nederland aanjagen en is hij verantwoordelijk voor de uitrol van nieuwe verkoopstrategieën. Daarnaast geeft hij leiding aan het lokale verkoopteam en richt hij zich op het verstevigen van relaties met bestaande en nieuwe klanten.

Vincent Zeebregts

Zeebregts was het afgelopen jaar actief als Manager Channels bij Fortinet Nederland, waardoor hij goed op de hoogte is van actuele trends en vraagstukken op het gebied van ICT-beveiligingsoplossingen en kennis heeft van Fortinets productontwikkelingen. Eerder was Zeebregts eerder jarenlang actief als manager solutions & business development bij Imtech ICT en McAfee.

Met het oog op de wereldwijde groeistrategie van Fortinet zal ook het Nederlandse team dit jaar snel vergroten. Door de toenemende vraag naar de cyberbeveiligingsproducten van het bedrijf, streeft Fortinet ernaar het Nederlandse team flink uit te breiden.