LANDESK neemt AppSense over

LANDESK neemt AppSense over, een leverancier van oplossingen voor veilig User Environment Management. Met deze overname, de zevende van LANDESK in vijf jaar tijd, wil LANDESK zijn positie in de markt voor Unified Endpoint Management verstevigen.

Door de overname krijgt LANDESK meer mogelijkheden om fysieke en virtuele devices te integreren, waardoor aparte tools en processen niet meer nodig zijn. Daarnaast breidt AppSense het portfolio van LANDESK uit met nieuwe vormen van endpoint-beveiliging.

Fysieke, virtuele en cloud desktops aansturen

De technologie van AppSense voor gebruikersvirtualisatie maakt het voor IT-afdelingen mogelijk om fysieke, virtuele en vanuit de cloud aangeboden desktops veiliger en eenvoudiger aan te sturen. De UEM-oplossingen van AppSense maken het mogelijk endpoints te beheren en beveiligen vanuit één oplossing.

AppSense is in 1999 opgericht en heeft klanten in onder andere de zorg en financiële sector. VDI wordt in deze sectoren breed toegepast en compliance speelt hier een grote rol. De producten van AppSense zijn gericht op on-demand personalisering en profielbeheer voor fysieke, virtuele en vanuit de cloud aangeboden endpoints. AppSense biedt ook beveiligingsproducten aan die meer controle over applicaties bieden, het beheer van rechten mogelijk maken en veilige toegang tot data mogelijk maken.

Meer over
Lees ook
DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint heeft de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen, afgerond.

Overname Tessian door Proofpoint

Overname Tessian door Proofpoint

Proofpoint Inc., een toonaangevend cybersecurity- en compliance-bedrijf, kondigt vandaag aan dat het een definitieve overeenkomst heeft gesloten voor de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen.