IAM-specialisten IonIT en Oxford Computer Group fuseren

IonIT uit Eindhoven en Oxford Computer Group Benelux uit Den Haag fuseren en gaan verder onder de naam IonIT. Samen zetten de partijen een team neer dat inspeelt op de hybride Identity & Access Management (IAM) ontwikkelingen in de markt. Hiermee willen zij klanten ondersteunen bij het veilig houden van hun bedrijfsdata, terwijl hun gebruikers altijd, overal en vanaf elk device kunnen werken.

oxford-computer-group  gebruikersgroep zoals partners en/of klanten. Ook de toegang tot deze gegevens verplaatst zich buiten de organisatie naar verschillende platformen en diensten die ook buiten het beheer van de eigen organisatie vallen. IAM, het gebruikers en toegangsbeheer wordt dan ook steeds belangrijker, aangezien de veiligheid van belangrijke gegevens op het spel staat. Dit terwijl 67% van de professionals aangeeft dat bedrijfsdata op mobiele devices nog niet beveiligt is.

Mix van applicaties en platformen

Jan Over, Enterprise Architect van Oxford Computer Group, vertelt: “Ik zie het als mijn missie om bedrijven te overtuigen van de noodzaak van hybride IAM die door alle ontwikkelingen alleen maar groter wordt. Zo zien we dat het hedendaagse vraagstuk niet meer geënt is op één standaard omgeving maar een mix van applicaties en platformen binnen het eigen datacenter, de cloud en mobiel. Als Oxford Computer Group werkten we voornamelijk met Microsoft maar daarbij mis je de koppelingen met andere platformen en technieken. Samen met IonIT zijn we in staat organisaties op het gehele IAM gebied voor zowel het datacenter, de cloud en mobiel te ondersteunen. Daarbij zorgen voor een veilige, compliant, gebruiksvriendelijke, kostenbesparende en toekomst vaste IT voorziening.

Georg Grabner, Managing Partner IonIT, benadrukt dat zowel IonIT als Oxford Computer Group Benelux hun bestaande dienstverlening voortzetten. Deze wordt gezamenlijk verder uitgebreid. De partijen streven ernaar een trusted advisor te zijn die klanten waarbij de partijen ernaar streven een trusted advisor te zijn die klanten ondersteund door middel van strategische begeleiding, implementatie en support.