Accenture neemt Israëlische beveiligingsbedrijf Maglan over

Accenture maakt bekend het Israëlische Maglan over te nemen. Maglan is gespecialiseerd in offensieve cybersimulaties, software om misbruik van kwetsbaarheden te voorkomen, cyber forensische opsporing, verdediging tegen malware en onderzoek op het gebied van beveiliging.

De overname van Maglan sluit aan bij de strategie van Accenture om Israël in te zetten als een cybersecurity innovatiehub. De tools en technologie van Maglan vormen volgens Accenture een aanvulling op haar bestaande portfolio met beveiligingsdiensten. Maglan is in 1998 opgericht en heeft onder andere pentesten uitgevoerd voor klanten in de financiële dienstverlening, telecomsector en automotive industrie.

Het portfolio van Maglan wordt ook ingezet om een toekomstig Accenture Cyber Fusion Center te vormen in Israël. Vanuit dit centrum wil Accenture klanten een combinatie van interdisciplinaire dienstverlening gaan aanbieden, waaronder strategische consultancy, ondersteuning bij strategie transformaties en managed varianten van een brede reeks beveiligingsdiensten.

Lees ook
Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Volgens onderzoek van Orange Cyberdefense was de maakindustrie het afgelopen jaar het grootste doelwit van cyberaanvallen: bijna 33 procent trof deze sector. Al jaren is deze industrie het vaakst getroffen. Jeroen Wijnands, Head of OT Security bij Orange Cyberdefense, ziet bij het gros van deze bedrijven dezelfde misstappen. Dit zijn volgens hem d1