Zycko Benelux-distributeur voor WatchGuard

zycko

Zycko is aangewezen als value-added distributeur (VAD) in de Benelux door WatchGuard Technologies. Samen met Arbor Networks, waarvoor Zycko al een value-added distributeur is, vormen deze twee ondernemingen de nieuwe Cyber Security Practice in de Benelux die vandaag ook wordt aangekondigd door Nuvias. De ondertekening van een andere belangrijke beveiligingsleverancier wordt zeer binnenkort verwacht. Cyber Security is een van de drie huidige 'Practices' binnen Nuvias Group, die deel zal uitmaken van een volledige oplossing voor reseller partners en eindgebruikers in de Benelux.

WatchGuard

WatchGuard, een leverancier van geïntegreerde beveiligingsoplossingen, is een langetermijnpartner van value-added distributeur Wick Hill, ook onderdeel van de Nuvias Group, in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. WatchGuard keek naar verdere uitbreiding in de Benelux en deed dat door Zycko, Wick Hill's zusterbedrijf binnen de Nuvias Group, aan te wijzen als Benelux-distributeur.

Jonathan Whitley, Area Sales Director Noord-Europa voor WatchGuard Technologies, zegt: “De Benelux-markt is erg belangrijk voor ons en we zijn echt enthousiast over de samenwerking met Zycko zodat we die markt verder kunnen laten groeien. Zycko vormt een belangrijke hoeksteen binnen onze uitbreidingsplannen voor de regio en we verwachten een flinke groei in onze channel-aanwezigheid daar. We zijn onder de indruk van het concept van Nuvias om op consistente wijze een hoge toegevoegde waarde in alle regio’s te leveren. Met de Nuvias Group kunnen we de beveiligingsexpertise van Wick Hill optimaal benutten en deze combineren met de sterke aanwezigheid in de Benelux van Zycko, voor een maximaal effect.”

Arbor Networks

Sinds het Arbor Networks heeft gelanceerd in de Benelux in 2015, heeft het Zycko-team gewerkt met een handvol gespecialiseerde lokale reseller partners en zijn kennis en ervaring van Arbor's technologie opgebouwd. De oprichting van de speciale Cyber Security Practice in de Benelux, met meer aandacht voor beveiliging, zal de groei van Arbor in de regio versnellen.

Paul Eccleston, hoofd van Nuvias Group, merkt op: “We zijn verheugd om onze Cyber Security Practice vandaag te lanceren vanuit Zycko Benelux. De Practice is gebaseerd op de diepgaande ervaring en reputatie van de vooraanstaande security VAD Wick Hill, Zycko's zusterbedrijf binnen de Nuvias Group. We hebben nu twee heel belangrijke vendor beveiligingspartners in de Cyber Security Practice - WatchGuard en Arbor - en zullen binnenkort een derde aankondigen. We zijn erg enthousiast over de mogelijkheid om onze vendor partners te helpen bij hun verdere uitbouw en groei in de Benelux.”