Bright & Cloudy 2016: hét nationaal IT-security event

Bright&Cloudy

ON2IT, IT-securityspecialist sinds 2005, verzorgt op 22 september 2016 de vierde editie van Bright & Cloudy.

Tijdens het visie-event ontvangen bezoekers in één dag een compleet snapshot van alle relevante ontwikkelingen in de snel veranderende wereld van wet, threat en cloud. Toonaangevende analisten en topmensen van de grootste en snelst groeiende IT-ondernemingen in de Verenigde Staten delen hun visies. Een event dat IT-securityprofessionals niet mogen missen. 

Digitalisering en IT-securitytransformatie 

Tijdens Bright & Cloudy nemen gastsprekers als Barry Russell (Amazon), John Kindervag (Forrester Research) en Kevin Poulsen (tophacker en auteur Kingpin), Domenic Delfino (VMware) en Danelle Au (Safebreach) de deelnemers mee in een snel veranderende wereld die vraagt om één kennis- en serviceplatform met daar bovenop apps die risico en impact zoveel mogelijk verkleinen. Deze apps zijn vormfactors van securityoplossingen voor endpoints, network, datacenter en de verschillende clouds.

“Nieuwe businessmodellen met een crucialere rol voor het internet, politieke onrust, veranderende wetgeving en de toenemende evolutie in malware en malicieuze activiteiten - dit alles vraagt om een algeheel IT-securitybeleid dat 24/7 toetst, ter bescherming van de meest belangrijke kroonjuwelen van een organisatie”, zegt Marcel van Eemeren, CEO en oprichter van ON2IT. “En dat is ook precies wat we de deelnemers willen voorleggen - samen met onze gastsprekers, ieder vanuit de eigen discipline. Want hoe ziet het informatiebeveiligingslandschap eruit in 2020? Welke keuzes maak je? En wanneer doe je IT-security eigenlijk goed?” 

ON2IT Security Framework

ON2IT lanceert tijdens Bright & Cloudy ook haar Security Framework om organisaties te helpen voorbereiden op IT-security - vandaag én morgen. Het Security Framework begeleidt organisaties - in vijf stappen - bij het beter inrichten van de IT-security en bij het bepalen van de juiste balans tussen preventieve, beschermende, controlerende en herstelmaatregelen. Dat alles gebeurt op basis van het Zero Trust-model. Identificatie, preventie, detectie, respons en mitigatie leiden uiteindelijk tot het juiste evenwicht tussen beleid en maatregel.