Fox-IT stelt Joost Halkes aan als Managing Director

joost-halkes

Per 1 november 2016 treedt Joost Halkes (38) aan als de nieuwe Managing Director van Fox-IT. Fox-IT heeft een toppositie op de securitymarkt in de Benelux en Joost gaat zich richten op het internationaal uitbouwen van die positie.

Joost Halkes: “Cybersecurity is voor iedereen en elke organisatie onmisbaar geworden. Fox-IT is dé partij om hier een goede invulling aan te geven. Ik kijk er naar uit om samen met het team en de fantastische technologie die Fox-IT ontwikkeld heeft, vorm te geven aan de internationale ambities van het bedrijf.”

Voor zijn komst naar Fox-IT bekleedde Joost Halkes verschillende director functies binnen bol.com. Hij gaf onder andere leiding aan het team dat de productcatalogus van bol.combeheert. Joost was hier verantwoordelijk voor een complexe IT-omgeving, met onder meer zware big data- en security-onderdelen. Voor bol.com heeft Joost diverse internationale leidinggevende functies bekleed bij Groupon. Hij begon zijn carrière bij de Boston Consulting Group als strategieconsultant. Hij is opgeleid aan de TU Delft en INSEAD.

Joost volgt Menno van der Marel op, de huidige MD en medeoprichter van Fox-IT.

Meer over
Lees ook
Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft prof. dr. ir. Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security bij de faculteit Bètawetenschappen. De benoeming is ingegaan per 1 oktober 2023.

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL, leverancier van het managed endpoint operating system voor veilige toegang tot elke digitale werkplek, heeft aangekondigd dat Klaus Oestermann is toegetreden tot de Raad van Bestuur als voorzitter. Oestermann, een ervaren wereldwijde SaaS-bedrijfsleider, bestuurslid, investeerder en adviseur, zal het IGEL-management leiden in de volgende gro1

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Sky Networks versterkt per 1 september 2021 het team door het toetreden van Peter Mesker als managing partner. In de rol van solution architect zet Peter zijn kennis en ervaring in om enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te adviseren in hun digitale transformatie.