ACA IT-Solutions ontvangt Kaspersky Platinum Partner Status

ACA IT-Solutions is door IT-security leverancier Kaspersky Lab benoemd tot Platinum Partner. Het bedrijf krijgt deze hoogst haalbare partnerstatus toegekend vanwege de grootschalige en uitzonderlijke prestaties van ACA IT-Solutions in de afgelopen jaren. De Platinum Partner Status is tijdens een officieel moment overhandigd aan Theo Beks (Directeur ACA IT-Solutions) en Anny Smits (Hoofd Inkoop) door Piet-Hein van Santvoort (Channel Account Manager, Kaspersky Lab).

Strategische aanpak van IT-Security risico’s IT-security heeft momenteel de volle aandacht in de IT-sector, het bedrijfsleven, de overheid en zelfs op de hoogste politieke niveaus. Kaspersky Lab is een belangrijke speler op het gebied van security en heeft medio 2016 een samenwerkingsverband gerealiseerd met Europol en de Nederlandse Nationale Politie om samen structureel bedreigingen zoals cybercrime en ransomware het hoofd te bieden.

ACA IT-Solutions

ACA IT-Solutions is een ervaren System Integrator en Hosting Provider met ruim 30 jaar ervaring in het adviseren, ontwerpen, leveren, bouwen en beheren van complete ICT-omgevingen op de bedrijfslocatie en in de cloud. ACA IT-Solutions wordt ook vaak ingezet voor security vraagstukken, waarbij het bedrijf kiest voor IT-beveiligingsoplossingen van Kaspersky Lab. In de afgelopen jaren heeft ACA IT-Solutions zich bewezen op het vlak van beveiligingsoplossingen in het algemeen en met Kaspersky Lab in het bijzonder.

Martijn Lom, General Manager van Kaspersky Lab Benelux: “Kaspersky Lab heeft met de evolutie van haar beveiligingsoplossingen behoefte aan professionele partners die de toenemende vraag vanuit de markt kunnen beantwoorden. ACA IT-Solutions heeft dat absoluut bewezen met tal van complexe en grote securityprojecten met Kaspersky oplossingen. Het behalen van het Platinum Partnership is een belangrijke stap en ik ben er trots op dat ACA IT-Solutions strategisch voor Kaspersky heeft gekozen.”

Het belangrijkste gespreksonderwerp aan de directietafel

Theo Beks, Directeur van ACA IT-Solutions licht toe: “IT-security is het afgelopen jaar uitgegroeid tot misschien wel het belangrijkste gespreksonderwerp aan menig directietafel. Dat is begrijpelijk gezien de hoge risico’s voor de continuïteit van de organisatie. ACA IT-Solutions is een ervaren gesprekspartner voor directie en IT-management. Onze kracht ligt in het feit dat we de situatie bekijken vanuit het grotere geheel (de totale ICT-omgeving) en bovendien specialisten in de gelederen hebben die ruime ervaring hebben met IT-securityprojecten van elk formaat.”

“Dit heeft diverse prachtige referenties opgeleverd bij bedrijven, overheid, industrie, zorg, onderwijs en finance. We zijn enorm trots op de waardering die we krijgen van Kaspersky Lab en de erkenning in de vorm van de Platinum Partnerstatus van dit sterke merk.”

V.l.n.r.: Anny Smits (Hoofd Inkoop ACA IT-Solutions), Piet-Hein van Santvoort (Channel Account Manager, Kaspersky Lab) en Theo Beks (Directeur ACA IT-Solutions)

Meer over
Lees ook
Onderzoek WatchGuard: sterke stijging evasive malware

Onderzoek WatchGuard: sterke stijging evasive malware

Het gebruik van malware dat detectiemethoden probeert te omzeilen (‘evasive malware’) is het laatste kwartaal van 2023 fors gestegen. Daarnaast hebben hackers het steeds vaker voorzien op Exchange-mailservers. Het aantal ransomwarebesmettingen blijft wel verder afnemen, waarschijnlijk door diverse internationale inspanningen om ransomwarebendes ui1

Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint, Inc. publiceert vandaag het eerste Data Loss Landscape-rapport. Hierin staan resultaten naar aanleiding van onderzoek over hoe huidige Data Loss Prevention (DLP)-aanpakken en dreigingen van binnenuit zich verhouden tot huidige macro-uitdagingen zoals de proliferatie van data, geavanceerde dreigingsactoren en generatieve kunstmatige int1

‘’Innovatie op het gebied van cybersecurity blijft achter in Nederland’’

‘’Innovatie op het gebied van cybersecurity blijft achter in Nederland’’

De huidige innovatiekracht in Nederland en Europa op het gebied van cybersecurity blijft achter, ten opzichte van de Verenigde Staten en China. Dat blijkt uit het deze week verschenen boek ‘Security Innovation Stories’, geschreven door Bram de Bruijn in samenwerking met Frank van Summeren.