CA Technologies neemt Veracode over
CA Technologies neemt het applicatiebeveiligingsbedrijf Veracode over voor 614 miljoen dollar. Met de overname wil CA Technologies zijn positie in de Secure DevOps markt verbeteren.
Veracode is een beveiligingsbedrijf dat in 2007 is opgericht. Het bedrijf richt zich op het beveiligen van applicaties. Veracode levert een cloud-gebaseerd platform dat organisaties helpt de beveiliging van applicaties te beoordelen en verbeteren. Het gaat hierbij zowel om webapplicaties, mobiele apps en applicaties van derde partijen.
Security vanaf de start in het ontwikkelproces integreren
“Software vormt het hart van de digitale transformatie van ieder bedrijf. Het is daarom steeds belangrijker security vanaf de start in het ontwikkelproces te integreren, zodat organisaties op veilige wijze kunnen inspelen op marktkansen”, legt Ayman Sayed, directeur en Chief Product Officer bij CA Technologies, uit. Door de overname brengt CA haar Security en DevOps portfolio samen met een SaaS-gebaseerd platform dat integreert in het softwareontwikkelproces.
De overname moet nog worden goedgekeurd door toezichthouders. CA Technologies verwacht de overname in het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2018 af te ronden. Meer informatie over overname is hier te vinden.
Meer over
Lees ook
Interview met Antonio Russu van Resillion
Resillion is een bedrijf met dertig jaar ervaring en het heeft vier werkterreinen. De werkzaamheden omvatten Cybersecurity, Digital Forensics, Penetration Testing en Corporate Resilience. InfosecurityMagazine sprak recent met head of cybersecurity Antonio Russu.
WatchGuard: over-engineered security ondermijnt beveiliging bij MSP’s
“WatchGuard’s Unified Security Platform stelt MSP’s in staat om beveiligingsdiensten modulair op te bouwen, afgestemd op de specifieke behoefte van elke klant. Dankzij de multi-tier, multi-tenant architectuur kunnen templates eenvoudig worden hergebruikt en is de beheerlast aanzienlijk lager.”
Risico cyberaanval stijgt enorm
Sectoren die als essentieel worden beschouwd voor het functioneren van de Nederlandse maatschappij bevinden zich in een escalerende strijd tegen cyberdreigingen. Onderzoek van DNV Cyber toont aan dat dreigingsactoren, zoals cybercriminelen en nationale staten, zich richten op digitale kwetsbaarheden van supply chains die met hen verbonden zijn.