Acronis optimaliseert cyberbeveiliging en prestaties van edge workloads met update Acronis Cyber Infrastructure

Acronis-400300

Acronis heeft Acronis Cyber Infrastructure 4.0 uitgebracht, een belangrijke update van de software defined infrastructuuroplossing van het bedrijf. Met meer dan 350 nieuwe mogelijkheden en verbeteringen helpt de update Acronis-partners en eindgebruikers om de prestaties en beheerbaarheid van hun infrastructuur te verbeteren en tegelijkertijd de beveiliging en beschikbaarheid van hun data te versterken.

Acronis Cyber Infrastructure is een schaalbare, kostenefficiënte, multifunctionele en storage-oplossing voor cyberbeveiliging. Het fungeert als een snelle en universele bouwsteen voor software defined datacenters- of edge-workloads. Acronis Cyber Infrastructure combineert block-, file- en objectstorage-workloads met compute en software defined netwerkmogelijkheden.

De update omvat diverse verbeteringen die de prestaties optimaliseren. Zo zorgt erasure coding ervoor dat de schrijfprestaties verbeteren en dat de latency voor hybride en flashniveaus afneemt met 50 procent. Verbeteringen aan storage netwerken hebben daarnaast de prestaties van multi-thread workloads verbeterd, in het geval van willekeurige leesbewerkingen tot maar liefst 40 procent.

De nieuwe update zorgt ook voor de veiligheid, toegankelijkheid, privacy, authenticiteit en security (SAPAS) van de data, applicaties en systemen van een organisatie.

Lees ook
KnowBe4-onderzoek: kennis over online veiligheid en wenselijk gedrag in Nederland is ver ondermaats

KnowBe4-onderzoek: kennis over online veiligheid en wenselijk gedrag in Nederland is ver ondermaats

Uit een nieuw rapport van KnowBe4 blijkt dat het gedrag waarmee medewerkers de online veiligheid van hun organisatie beïnvloeden sterk varieert binnen Europa. Met een score van 73 op een schaal van totaal 100 punten boekt Europa een wereldwijd gemiddelde score op deze zogenoemde ‘Security Culture-index’.

Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

De introductie van Sora door OpenAI markeert een mijlpaal in videobewerking. De revolutionaire technologie is opwindend, maar roept tegelijkertijd vragen op over de gevolgen van de rol van AI bij het maken van digitale content en cybersecurity.

Op jacht naar de heilige graal: Generative AI versus Applied AI

Op jacht naar de heilige graal: Generative AI versus Applied AI

In deze blog gaan we in op de verschillen tussen generative AI en applied AI. Wat zijn nu eigenlijk de voor-en nadelen van generative AI en wanneer kan je beter kiezen voor applied AI? Het zal je niet verbazen: niet elke omgeving is geschikt voor generative AI.