Aerohive verscheept 500.000ste controlerloze wifi access point

De leverancier van op cloud gebaseerde mobiele netwerkoplossingen Aerohive Networks heeft de  500.000ste access point  uitgeleverd. In totaal zijn er in het afgelopen jaar 4000 nieuwe gebruikers in de zorgsector, bij winkelbedrijven en in het onderwijs bijgekomen.

In 2006 ontwikkelde Aerohive een draadloze LAN architectuur zonder centrale controler. Deze zogeheten Cooperative Control levert een veilig,  schaalbaar en beheerbaar wifi netwerk voor omgevingen waar hoge presaties worden vereist en waar men tevens waarde hecht aan de kosteneffectiviteit van de IT-investeringen.  Voorbeelden daarvan treffen we aan in de zorg, de detailhandel, de onderwijssector en bedrijven met een decentrale organisatiestructuur. De toegenomen populariteit van BYOD (Bring Your Own Device) en de uitrol van wifi binnen het bedrijfsleven heeft  de sterke stijging veroorzaakt in het aantal verscheepte Aerohive access points. In totaal telt de onderneming nu 11.500 gebruikers. wereldwijd. 

“In de afgelopen jaren is Aerohive gegroeid in haar rol organisaties in alle industrietakken te laten profiteren van de voordelen van de mobiele revolutie. De waarde van wifi is op bedrijfsniveau gebracht", zegt  David Greene, chief marketing officer, Aerohive Networks. 

   
Meer over
Lees ook
Fortinet Cloud Security Report: beveiligingsbudgetten voor cloud nemen met 37% toe

Fortinet Cloud Security Report: beveiligingsbudgetten voor cloud nemen met 37% toe

Fortinet maakt de bevindingen uit het 2024 Cloud Security Report bekend. In het rapport wordt beschreven wat de problemen zijn die organisaties hebben met de beveiliging van hun cloudomgevingen.

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De cloud zoals wij die nu kennen, bestond twintig jaar geleden nog niet. Ook waren er geen Internet of Things (IoT)-sensoren en zelfs niemand wist wat Gmail was. De cyberdreigingen en tactieken van cybercriminelen ontwikkelden zich de afgelopen twee decennia sterk. Maar dat geldt ook voor de oplossingen.