AVG neemt Location Labs over

Het beveiligingsbedrijf AVG neemt Location Labs over, een leverancier van mobile device management (MDM)-oplossingen en mobiele beveiligingstechnologie. De producten van Location Labs worden naar verwachting opgenomen in de bestaande portfolio van AVG.

Met de overname wil AVG zijn positie op de markt voor mobiele security versterken. Deze markt moet AVG in 2015 60 tot 70 miljoen dollar omzet opleveren. Het bedrijf verwacht deze activiteiten snel te kunnen laten groeien en in 2016 met mobiele security een omzet van 100 miljoen dollar te realiseren.

"Location Labs heeft succesvol de code gekraakt voor mobiele monetarisering met behulp van zijn succesvolle business model met industriepartners. Deze overname versnelt AVG's mobiele strategie op dit gebied aanzienlijk" legt Gary Kovacs, Chief Executive Officer van AVG Technologies, uit. "Naar verwachting zijn er eind dit jaar meer verbonden mobiele apparaten op de wereld dan mensen. De gecombineerde mobiele user base van beide bedrijven geeft ons een ongeëvenaarde kans om online security te leveren aan ongeveer een 250 miljoen apparaten in een tijd waarin steeds meer mensen mobiel online gaan".

Lees ook
KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 kondigt de overname aan van Egress, een leider in adaptieve en geïntegreerde cloud e-mail-security. De Intelligent Email Security-suite van Egress biedt een reeks geschaalde, op AI-gebaseerde securitytools met adaptieve leermogelijkheden om organisaties tegen geavanceerde cyberdreigingen voor e-mail te beschermen.

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Wachtwoorden zijn een van de eerste kritieke barrières tussen een persoon, een dreigingsactor en een succesvolle cyberaanval. Een veelvoorkomende fout die mensen maken is het gebruik van steeds dezelfde loginnaam of hetzelfde e-mailadres en wachtwoord

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

Op de eerste donderdag van mei is het Wereld Wachtwoorden Dag. Deze dag is bedoeld om betere wachtwoorden te stimuleren. Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. En dus is goede wachtwoordbeveiliging cruciaal.