CrowdStrike en Cloudflare breiden samenwerking uit voor netwerkbeveiliging en een AI-native SOC

Crowdstrike_Partnership__1_

CrowdStrike en Cloudflare hebben een uitbreiding van hun strategisch partnerschap aangekondigd. Beide bedrijven verbinden hun platforms om de beveiliging van apparaten en netwerken te verbeteren, de transformatie van het Security Operations Center (SOC) te versnellen en inbraakpogingen te stoppen. Ze combineren de cloud-native zero trust-bescherming en -connectiviteit van Cloudflare One met de op AI gebaseerde cyberbeveiliging van CrowdStrike Falcon Next-Gen SIEM op het CrowdStrike Falcon cyberbeveiligingsplatform. De gezamenlijke partners kunnen daarmee hun leveranciersconsolidatie versnellen en de kosten en operationele complexiteit voor klanten wereldwijd reduceren.

AI-gebaseerd cyberbeveiligingsplatform

Cybercriminelen opereren tegenwoordig sneller dan ooit en zorgen voor steeds meer bedreigingen. In reactie daarop proberen organisaties allerlei beveiligingstools en waarschuwingen te beheren en worden als gevolg daarvan geconfronteerd met complexe en vaak al aangetaste interne netwerken. Gartner zegt: "De uitdaging wordt groter door het groeiende aantal beveiligingstools die ontworpen zijn om afzonderlijke cyberdreigingen individueel aan te pakken. Dit maakt het complexer om deze tools te evalueren, te beheren en te integreren als onderdeel van een coherente beveiligingsstrategie." Voor organisaties in alle marktsectoren is het cruciaal om een op AI gebaseerd cyberbeveiligingsplatform te hebben dat externe gebruikers, kantoren en datacenters met elkaar verbindt. Zo kunnen zij alle data, beveiliging en IT samenvoegen en via automatisering van de workflow voorkomen dat cybercriminelen zich lateraal en in de diepte systemen kunnen binnendringen.

Geintegreerde oplossing

CrowdStrike en Cloudflare werken samen met partners om via een enkele API een volledig geïntegreerde oplossing aan klanten wereldwijd te leveren. De combinatie van cyberbeveiliging van het Falcon-platform en de zero trust-bescherming van Cloudflare biedt alle functies die SOC-teams nodig hebben om aanvallen op netwerken, apparaten, eindpunten, de cloud, identiteit, data en applicaties te detecteren en aan te pakken. Door Cloudflare's Connectivity Cloud en infrastructuurnetwerk, een van de grootste en meest verbonden netwerken ter wereld, te combineren met het marktleidende cyberbeveiligingsplatform van CrowdStrike, kunnen organisaties eenvoudig inzicht krijgen in risicosignalen en inbraakpogingen stoppen.

"CrowdStrike heeft een revolutie op het gebied van cyberbeveiliging teweeggebracht met een modern, op AI gebaseerd platform om aanvallen te stoppen. Ons vermogen om deze missie uit te voeren en voortdurend te innoveren om kritieke bedrijfsrisico's te reduceren, is de reden waarom marktanalisten en klanten erkennen dat wij de leider op het gebied van cyberbeveiliging in de cloud zijn", aldus Daniel Bernard, Chief Business Officer van CrowdStrike. "De uitgebreide dataset van ons Falcon-platform in combinatie met Cloudflare's robuuste zero trust-functionaliteit biedt onze wereldwijde klanten ongekende waarde. Samen combineren we twee van de belangrijkste stukjes van de risicobeheerpuzzel die organisaties van elke omvang moeten oplossen om de steeds grotere cyberdreigingen het hoofd te bieden."

"Vanwege het groeiende aantal cyberdreigingen wordt het voor moderne bedrijven te complex om hun risicopositie effectief en efficiënt te beheren. Organisaties moeten hun netwerken op een holistische en robuuste wijze beschermen, omdat de aanvalsvectoren alleen maar groter en geavanceerder worden", aldus Grant Bourzikas, Chief Security Officer van Cloudflare. "We hebben al gezien dat organisaties tegelijkertijd Cloudflare en CrowdStrike in gebruik nemen. Dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen klanten nu eenvoudig profiteren van de marktleidende cyberbeveiligingsproviders om hun organisatie optimaal te beveiligen."

Meer informatie over het partnerschap van CrowdStrike en Cloudflare is te lezen op deze pagina.

Lees ook
ESET is Customers' Choice voor middelgrote ondernemingen volgens 2024 Gartner Peer Insights

ESET is Customers' Choice voor middelgrote ondernemingen volgens 2024 Gartner Peer Insights

ESET, een wereldwijd leider op het gebied van cybersecurityoplossingen, is uitgeroepen tot Customers' Choice voor middelgrote ondernemingen in het 2024 Gartner® Peer Insights™ 'Voice of the Customer' rapport voor Endpoint Protection Platforms.

Arctic Wolf verbetert security van hybride medewerkers door integratie met Security Service Edge (SSE) oplossingen

Arctic Wolf verbetert security van hybride medewerkers door integratie met Security Service Edge (SSE) oplossingen

Het Arctic Wolf Platform kan nu geïntegreerd worden nu met Security Service Edge (SSE) oplossingen van Cato Networks, Netskope en Zscaler. Dankzij deze integraties kunnen Arctic Wolf Managed Detection and Response klanten hun SSE-investeringen effectiever inzetten

SentinelOne en Smarttech247 bundelen krachten voor nieuwe generatie managed detection and response

SentinelOne en Smarttech247 bundelen krachten voor nieuwe generatie managed detection and response

SentinelOne, een leider op het gebied van AI-security, en Smarttech247, wereldwijd leverancier van cybersecurity-oplossingen, gaan samenwerken