DPA Group neemt B-Able Group over

DPA Group neemt de bedrijfsactiviteiten over van B-Able Group. B-Able Group is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van business information security.

De activiteiten van B-Able worden ondergebracht bij onderdeel DPA IT Security. De financiële details van de transactie zijn niet bekend gemaakt. "Naar verwachting zal de overname, die een beperkte omvang heeft, direct bijdragen aan de winstgevendheid van DPA", meldt het bedrijf.

"De overname van B-Able past uitstekend in de groeistrategie, waarbij DPA haar positie als specialistenspecialist wil versterken", licht DPA-Chief executive officer Eric Winter toe. "De overname van B-Able zorgt, naast verbreding van onze activiteiten in het segment Techniek & ICT, voor versterking van onze business unit DPA IT Security."

Lees ook
Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler, leider op het gebied van cloudbeveiliging, gaat samenwerken met NVIDIA om de ontwikkeling rond AI-gedreven copilot-technologieën te versnellen. Zscaler gebruikt de AI-technologieën van NVIDIA

Trend Micro gaat AI-enabled private datacenters wereldwijd beschermen

Trend Micro gaat AI-enabled private datacenters wereldwijd beschermen

Trend Micro, leider in cyberbeveiliging, kondigt een nieuwe datacenteroplossing aan voor organisaties en overheden die willen profiteren van de kracht van AI. De basis van de nieuwe datacenteroplossing is de integratie tussen Trend Vision One – Sovereign and Private Cloud (SPC) en NVIDIA NIM

Cloudflare neemt BastionZero over

Cloudflare neemt BastionZero over

Cloudflare heeft BastionZero overgenomen. Dit is een toegangsplatform op basis van zero trust-infrastructuur, waarmee Cloudflare de toegang op afstand heeft versterkt tot IT-systemen voor de klanten van Cloudflare One, het secure access service edge (SASE)-platform van het bedrijf.