Dynatrace lanceert Partner Services Endorsement programma

dynatrace-300200

Dynatrace, leider in ‘observability’ en security, lanceert het Services Endorsement Program, een progamma dat Dynatrace-partners nieuwe trainingen en examens biedt, gericht op unified observability en security, AIOps en geavanceerde DevSecOps en CloudOps. Het programma is ontwikkeld door het Dynatrace ACE Services team. Het curriculum voorziet deelnemers van de nodige kennis en skills om Dynatrace-oplossingen te ontwerpen, te implementeren en te beheren. Die oplossingen ondersteunen de complexe, cloud-native ecosystemen waar ‘s werelds meest toonaangevende organisaties op vertrouwen om grootschalige digitale transformatie te realiseren. Partners die het programma voltooien worden Dynatrace Services-Endorsed Partners, een erkenning van hun servicecapaciteiten en een bewijs dat ze klanten kunnen helpen bij het sneller en veiliger moderniseren en optimaliseren van hun cloud.

"We zijn blij om als een van de eerste organisaties door Dynatrace erkend te worden als Services-Endorsed Partner. Dit is een erkenning van onze inzet en ons vermogen om organisaties te ondersteunen bij het versnellen van hun cloud adoptie en modernisering, door succesvolle implementatie van het Dynatrace-platform”, zegt Mat Middleton, Global Head of ServiceNow, Engage ESM en DPM Practice bij Eviden, een Atos business. “Samen helpen Eviden en Dynatrace klanten bij het stroomlijnen van hun DevSecOps-practices, zodat ze sneller betere software kunnen bouwen. We kijken ernaar uit om de waarde van het Dynatrace-platform verder uit te breiden naar onze klanten, zodat zij hun cloudmigratie en optimalisatie-initiatieven kunnen versnellen.”

“Om een grote schaal te kunnen bereiken, moeten we onze partners over de hele wereld voorzien van de skills die nodig zijn om klanten te helpen bij het implementeren van het Dynatrace platform en daar de maximale waarde uit te halen”, zegt Michael Allen, VP Worldwide Partners bij Dynatrace. “Aangezien organisaties steeds meer moeten doen met hetzelfde aantal mensen, is het essentieel dat ze hun cloud adoptie en modernisering versnellen met precieze antwoorden op basis van AI en uitgebreide, intelligente automatisering van handmatige processen. Daarnaast helpt het programma om klanten consistente, betrouwbare en optimale support te bieden, zodat ze sneller en met vertrouwen kunnen innoveren.”

 

Meer weten over het Dynatrace Services Endorsement Program? Ga dan naar: https://www.dynatrace.com/partners/partner-services-endorsement-program/

 

Lees ook
Barracuda investeert in het succes van partners met nieuw, wereldwijd partnerprogramma

Barracuda investeert in het succes van partners met nieuw, wereldwijd partnerprogramma

Barracuda lanceert een nieuw, wereldwijd partnerprogramma: het Barracuda Partner Success Program. Dit nieuwe programma is ontwikkeld om partners succesvoller te laten zijn en is gebaseerd op twee basiselementen: gezamenlijk succes en meer flexibiliteit voor partners. Een belangrijk onderscheidend element van het programma is de ondersteuning voor1

Proofpoint introduceert nieuw partnerprogramma

Proofpoint introduceert nieuw partnerprogramma

Proofpoint, een toonaangevend cybersecurity- en compliancebedrijf, introduceert zijn nieuwe partnerprogramma. Hiermee wil het bedrijf channelpartners helpen klantrelaties te verbeteren en extra sales en inkomsten te genereren.

LANCOM Partner Summit 2022 in teken van groei, digitalisering en digitale soevereiniteit

LANCOM Partner Summit 2022 in teken van groei, digitalisering en digitale soevereiniteit

LANCOM Systems, de Duitse netwerk- en securityspecialist, hield op 7 en 8 september zijn Partner Summit in Frankfurt. Het evenement stond in het teken van groei, verandering, digitalisering en digitale soevereiniteit. Daarnaast werden de meest succesvolle nationale en internationale partners van LANCOM in het zonnetje gezet.