ESET PROTECT-platform nu met nieuw MDR-aanbod en geïntegreerd Mobile Threat Defense

ESET-Logo-700400

ESET lanceert twee nieuwe MDR-beveiligingsniveaus (Managed Detection and Response): ESET PROTECT MDR voor SMB en ESET PROTECT MDR Ultimate voor Enterprise. Deze niveaus zijn gebouwd op de basis van het ESET PROTECT Elite beveiligingsniveau en bieden bedrijven van elke omvang de meest uitgebreide, AI-gestuurde dreigingsdetectie en responsmogelijkheden, in combinatie met deskundige menselijke analyse en uitgebreide dreigingsinformatie.

ESET's vernieuwde MDR business aanbod is ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van zowel SMB's als Enterprise. Daartoe levert ESET PROTECT MDR een uitgebreid cyberbeveiligingspakket, dat altijd superieure bescherming biedt die de meest voorkomende uitdagingen van kleine en middelgrote ondernemingen aanpakt. Dit omvat moderne bescherming voor endpoints, e-mail & cloud-applicaties, detectie van kwetsbaarheden & patching, managed threat monitoring, hunting en response. Het biedt een oplossing voor het tekort aan talent op het gebied van cyberbeveiliging en zorgt ervoor dat cyberverzekeringen en regelgeving worden nageleefd, met een opmerkelijke gemiddelde detectietijd en reactietijd van 20 minuten, een uitgebreid, speciaal MDR-dashboard en regelmatige rapportage voor volledige gemoedsrust.

Voor Enterprise biedt ESET PROTECT MDR Ultimate continue proactieve bescherming en verbeterde zichtbaarheid, gekoppeld aan aangepaste threat hunting en digitale forensische incident response op afstand. Deze uitgebreide service is ontworpen om overbelaste SOC-teams te ondersteunen, zodat ze 24/7 toegang hebben tot cyberbeveiligingsexpertise van wereldklasse. Het zorgt ervoor dat ondernemingen alle bekende en opkomende dreigingen een stap voor blijven, dicht effectief de kloof tussen vaardigheden op het gebied van cyberbeveiliging en faciliteert deskundig advies voor incidentbeheer en beperking in een volledig beheerde ervaring.

ESET onderscheidt zich ook met haar eigen telemetrie en unieke wereldwijde dekking, door gebruik te maken van haar detecties en ESET Research om unieke gegevens over aanvallen te verzamelen, een concurrentievoordeel dat niet door veel spelers op de markt wordt aangeboden.

"Met de update van ons zakelijke aanbod willen we ESET-oplossingen toegankelijk maken voor klanten zonder de benodigde vaardigheden of middelen om ze te bedienen, maar ook om organisaties in staat te stellen vol vertrouwen door het digitale landschap te navigeren, beschermd door onze expertise en continue, uitgebreide dekking", zegt Michal Jankech, Vice President van het SMB- en MSP-segment bij ESET.

 Extra updates voor het ESET zakelijk portfolio

Daarnaast zijn alle ESET PROTECT beveiligingsniveaus vanaf ESET PROTECT Advanced uitgebreid met de nieuwe stand-alone module ESET Mobile Threat Defense. Het breidt de dekking van aanvalsvectoren uit naar de gehele mobiele database van een organisatie en integreert naadloos in het ESET PROTECT Platform voor efficiënt beheer, waardoor uitgebreide bescherming voor mobiele apparaten wordt gegarandeerd. ESET Mobile Threat Defense bevat ook een Mobile Device Management (MDM) functionaliteit, met toegevoegde ondersteuning voor Microsoft Entra ID.

Bovendien introduceert ESET Server Security een firewall die speciaal ontworpen is voor Windows servers, en Vulnerability & Patch Management, met handmatig patchbeheer en een vertraging van 60 seconden bij het stopzetten van applicatieprocessen.

Tot slot biedt ESET LiveGuard Advanced nu ook geavanceerde gedragsrapporten voor onze detectie- en reactieklanten, die een diepgaande kijk geven in hoe onze cloud sandboxing technologie verdachte bestanden analyseert, wat een betere zichtbaarheid en context biedt voor security operators zoals cybersecurity- en bedreigingsanalisten, security engineers of threat responders .

 

Voor meer gedetailleerde informatie over ESET en haar vernieuwde portfolio, bezoek de speciale aanbodpagina's voor mkb’s en Enterprises

Lees ook
SOC-analisten verliezen grip op cybersecurity door hoog aantal alerts

SOC-analisten verliezen grip op cybersecurity door hoog aantal alerts

De cyberveiligheid van bedrijven staat onder druk als gevolg van het grote aantal alerts dat analisten in een Security Operations Center (SOC) dagelijks ontvangen. Gemiddeld zijn dit zo’n 5.185 alerts per SOC-team per dag,

KnowBe4-onderzoek: kennis over online veiligheid en wenselijk gedrag in Nederland is ver ondermaats

KnowBe4-onderzoek: kennis over online veiligheid en wenselijk gedrag in Nederland is ver ondermaats

Uit een nieuw rapport van KnowBe4 blijkt dat het gedrag waarmee medewerkers de online veiligheid van hun organisatie beïnvloeden sterk varieert binnen Europa. Met een score van 73 op een schaal van totaal 100 punten boekt Europa een wereldwijd gemiddelde score op deze zogenoemde ‘Security Culture-index’.

De digital decade: wat betekent dit voor de EU, de infrastructuur en de digitale diensten van morgen?

De digital decade: wat betekent dit voor de EU, de infrastructuur en de digitale diensten van morgen?

Het Belgisch voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie prioriteert de digitale transitie in 2024. Wat kunnen we verwachten van de toekomst? Hoe zal technologie ten dienste staan van burgers en organisaties?