ESET PROTECT-platform nu met nieuw MDR-aanbod en geïntegreerd Mobile Threat Defense

ESET-Logo-700400

ESET lanceert twee nieuwe MDR-beveiligingsniveaus (Managed Detection and Response): ESET PROTECT MDR voor SMB en ESET PROTECT MDR Ultimate voor Enterprise. Deze niveaus zijn gebouwd op de basis van het ESET PROTECT Elite beveiligingsniveau en bieden bedrijven van elke omvang de meest uitgebreide, AI-gestuurde dreigingsdetectie en responsmogelijkheden, in combinatie met deskundige menselijke analyse en uitgebreide dreigingsinformatie.

ESET's vernieuwde MDR business aanbod is ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van zowel SMB's als Enterprise. Daartoe levert ESET PROTECT MDR een uitgebreid cyberbeveiligingspakket, dat altijd superieure bescherming biedt die de meest voorkomende uitdagingen van kleine en middelgrote ondernemingen aanpakt. Dit omvat moderne bescherming voor endpoints, e-mail & cloud-applicaties, detectie van kwetsbaarheden & patching, managed threat monitoring, hunting en response. Het biedt een oplossing voor het tekort aan talent op het gebied van cyberbeveiliging en zorgt ervoor dat cyberverzekeringen en regelgeving worden nageleefd, met een opmerkelijke gemiddelde detectietijd en reactietijd van 20 minuten, een uitgebreid, speciaal MDR-dashboard en regelmatige rapportage voor volledige gemoedsrust.

Voor Enterprise biedt ESET PROTECT MDR Ultimate continue proactieve bescherming en verbeterde zichtbaarheid, gekoppeld aan aangepaste threat hunting en digitale forensische incident response op afstand. Deze uitgebreide service is ontworpen om overbelaste SOC-teams te ondersteunen, zodat ze 24/7 toegang hebben tot cyberbeveiligingsexpertise van wereldklasse. Het zorgt ervoor dat ondernemingen alle bekende en opkomende dreigingen een stap voor blijven, dicht effectief de kloof tussen vaardigheden op het gebied van cyberbeveiliging en faciliteert deskundig advies voor incidentbeheer en beperking in een volledig beheerde ervaring.

ESET onderscheidt zich ook met haar eigen telemetrie en unieke wereldwijde dekking, door gebruik te maken van haar detecties en ESET Research om unieke gegevens over aanvallen te verzamelen, een concurrentievoordeel dat niet door veel spelers op de markt wordt aangeboden.

"Met de update van ons zakelijke aanbod willen we ESET-oplossingen toegankelijk maken voor klanten zonder de benodigde vaardigheden of middelen om ze te bedienen, maar ook om organisaties in staat te stellen vol vertrouwen door het digitale landschap te navigeren, beschermd door onze expertise en continue, uitgebreide dekking", zegt Michal Jankech, Vice President van het SMB- en MSP-segment bij ESET.

 Extra updates voor het ESET zakelijk portfolio

Daarnaast zijn alle ESET PROTECT beveiligingsniveaus vanaf ESET PROTECT Advanced uitgebreid met de nieuwe stand-alone module ESET Mobile Threat Defense. Het breidt de dekking van aanvalsvectoren uit naar de gehele mobiele database van een organisatie en integreert naadloos in het ESET PROTECT Platform voor efficiënt beheer, waardoor uitgebreide bescherming voor mobiele apparaten wordt gegarandeerd. ESET Mobile Threat Defense bevat ook een Mobile Device Management (MDM) functionaliteit, met toegevoegde ondersteuning voor Microsoft Entra ID.

Bovendien introduceert ESET Server Security een firewall die speciaal ontworpen is voor Windows servers, en Vulnerability & Patch Management, met handmatig patchbeheer en een vertraging van 60 seconden bij het stopzetten van applicatieprocessen.

Tot slot biedt ESET LiveGuard Advanced nu ook geavanceerde gedragsrapporten voor onze detectie- en reactieklanten, die een diepgaande kijk geven in hoe onze cloud sandboxing technologie verdachte bestanden analyseert, wat een betere zichtbaarheid en context biedt voor security operators zoals cybersecurity- en bedreigingsanalisten, security engineers of threat responders .

 

Voor meer gedetailleerde informatie over ESET en haar vernieuwde portfolio, bezoek de speciale aanbodpagina's voor mkb’s en Enterprises

Lees ook
Proofpoint gaat dataverlies via email tegen met kracht van AI op basis van gedrag

Proofpoint gaat dataverlies via email tegen met kracht van AI op basis van gedrag

Proofpoint Inc., kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Adaptive E-mail Data Loss Prevention (DLP), voor het automatisch detecteren en voorkomen van onbedoeld en opzettelijk dataverlies via email – voordat het een kostbare fout wordt voor organisaties.

Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint, Inc. publiceert vandaag het eerste Data Loss Landscape-rapport. Hierin staan resultaten naar aanleiding van onderzoek over hoe huidige Data Loss Prevention (DLP)-aanpakken en dreigingen van binnenuit zich verhouden tot huidige macro-uitdagingen zoals de proliferatie van data, geavanceerde dreigingsactoren en generatieve kunstmatige int1

Forescout en Secior starten een strategische partnerschap

Forescout en Secior starten een strategische partnerschap

Forescout en Secior starten een strategische partnerschap om gezamenlijk de cyberbeveiliging van hun klanten te versterken. Dit partnerschap zal real-time zichtbaarheid, risicomanagement, continue dreigingsmonitoring en NIS2-compliance services bieden voor de hele onderneming, inclusief campus, datacenter, externe werknemers, cloud, mobiel, IoT, O1