F5 Networks neemt Defense.net over

F5 Networks neemt Defense.net over. Het bedrijf maakt bekend de overname van de leverancier van cloud-gebaseerde beveiligingsdiensten te hebben afgerond.

Het Amerikaanse Defense.net beschermt met name datacenters en internetapplicaties tegen DDoS-aanvallen. Dankzij de overname is F5 in staat een hybride DDoS-beveiliging te bieden, bestaande uit on-premise apparatuur en cloud-services. Dit helpt gebruikers zich te beschermen tegen verschillende soorten DDoS-aanvallen.

Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt.

Lees ook
Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint heeft de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen, afgerond.

Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet introduceert nieuwe geïntegreerde oplossingen en diensten voor de beveiliging van operationele technologie (OT). De nieuwe FortiSwitch 424F, FortiExtender Vehicle 211F en verbeterde FortiGuard OT Security Service zijn speciaal ontwikkeld voor het verbinden en beschermen van OT-omgevingen. Met deze nieuwe mogelijkheden onderscheidt Fortine1

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.