FireEye neemt security orchestratie en automatisering leverancier Invotas over

Beveiligingsbedrijf FireEye neemt de leverancier van security orchestratie en -automatisering Invotas over. De technologie van Invotas wordt geïntegreerd in het platform van FireEye.

fireeye Door de integratie krijgen gebruikers van FireEye’s ‘global threat management’ platform vanuit één console toegang tot een beveiligingsproduct, threat intelligence en incident response elementen. Hiermee wil FireEye bedrijven helpen sneller te reageren op cyberaanvallen door deze reactie (deels) te automatiseren.

FireEye is van plan de orchestratietechnologie van Invotas verder te ontwikkelen. Hierbij gaat FireEye onder andere zijn alarmeringstechnologie voor multi-vector dreigingen gebruiken en deze verrijken met haar contextuele inzichten. Daarnaast worden reacties op cyberdreigingen geautomatiseerd op basis van draaiboeken die zijn ontwikkeld door consultants van Mandiant, onderdeel van FireEye.

Lees ook
Een complete Configuration Management Database (CMDB) in vier stappen

Een complete Configuration Management Database (CMDB) in vier stappen

Opruimen is voor de meeste mensen bepaald geen favoriete bezigheid, eerder een noodzakelijk kwaad. Toch is het van groot belang om eens in de zoveel tijd orde te scheppen in de chaos. Dat geldt niet alleen voor het opschonen van je huis, maar zeker ook voor het opruimen van je IT.

KKR neemt Barracuda over van Thoma Bravo

KKR neemt Barracuda over van Thoma Bravo

Investeringsmaatschappij KKR heeft de overname van securitybedrijf Barracuda Networks van software-investeringsfirma Thoma Bravo afgerond. De financiële voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Thales neemt OneWelcome over

Thales neemt OneWelcome over

Thales maakt bekend dat het een overeenkomst heeft getekend voor de overname van OneWelcome, een Europese leider in de snel groeiende markt voor customer identity & access management (CIAM). Hierbij gaat een overnamebedrag van €100 miljoen gemoeid. De krachtige mogelijkheden van OneWelcome voor het beheer van de levenscyclus van digitale identitei1