Good Technology helpt medewerkers veiliger samen te werken

Good Technology lanceert Good Secure Mobile Productivity Suite. Deze suite helpt medewerkers op een veilige manier samen te werken. Daarnaast lanceert het bedrijf de Enterprise Mobility Management (EMM)-oplossing Good Work. Good Work stelt bedrijven in staat de mobiele apparaten die binnen hun bedrijf worden gebruikt te beheren en beveiligen. Good Work maakt volgens Good Technology mobiele beveiliging mogelijk binnen enkele minuten.

De Good Secure Mobile Productivity Suite is een alles-in-een oplossing die verschillende zakelijke apps combineert. Zo geeft de app beveiligde toegang tot bijlages in e-mails en kunnen gebruikers documenten die zijn opgeslagen binnen SharePoint- en fileservers op veilige wijze versturen. Gebruikers kunnen links naar beveiligde documenten delen via instant messaging-sessies.

Beveiligde klantinformatie

De productiviteitssuite van Good Technology biedt daarnaast real-time toegang tot beveiligde klantinformatie via Salesforce1 en Salesforce Chatter. Gebruikers kunnen de oplossing gebruik om Microsoft Office-documenten bewerken en annoteren en PDF-documenten bewerken. Ook kunnen contracten, offertes en andere zakelijke documenten worden ondertekend.

Good Work is een oplossing die mobiele functionaliteiten integreert in e-mail, kalenders en contacten. Gebruikers kunnen hierdoor sneller contact leggen met collega's. In één app kunnen gebruikers snel navigeren in beveiligde e-mail, berichten, contacten, kalender, documenten en browsen, wat hun productiviteit moet vergroten. De Good Work-app is geïntegreerd in alle Good Enterprise Mobility Management suites.

Lees ook
Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Wachtwoorden zijn een van de eerste kritieke barrières tussen een persoon, een dreigingsactor en een succesvolle cyberaanval. Een veelvoorkomende fout die mensen maken is het gebruik van steeds dezelfde loginnaam of hetzelfde e-mailadres en wachtwoord

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

Op de eerste donderdag van mei is het Wereld Wachtwoorden Dag. Deze dag is bedoeld om betere wachtwoorden te stimuleren. Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. En dus is goede wachtwoordbeveiliging cruciaal.

Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

De introductie van Sora door OpenAI markeert een mijlpaal in videobewerking. De revolutionaire technologie is opwindend, maar roept tegelijkertijd vragen op over de gevolgen van de rol van AI bij het maken van digitale content en cybersecurity.