HP voegt Voltage Security toe aan HP Atalla

HP neemt Voltage Security over. Het beveiligingsbedrijf richt zich op de beveiliging van bedrijfsdata met een cloud-gebaseerde oplossing. De oplossing wordt door HP ondergebracht onder HP Atalla, een data encryptie- en beveiligingssuite gericht op grote bedrijven.

Met HP Atalla richt HP zich op het beveiliging van data die wordt uitgewisseld tussen mobiele en webgebaseerde apparaten en datacenters. De oplossing van Voltage Security is juist gericht op het beveiligen van bedrijfsdata die tussen verschillende IT-systemen van een bedrijf worden uitgewisseld, waarbij de focus ligt op betaaldata. De oplossingen vullen elkaar dus aan.

Financiële details over de deal zijn niet bekend gemaakt.

Meer over
Lees ook
KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 kondigt de overname aan van Egress, een leider in adaptieve en geïntegreerde cloud e-mail-security. De Intelligent Email Security-suite van Egress biedt een reeks geschaalde, op AI-gebaseerde securitytools met adaptieve leermogelijkheden om organisaties tegen geavanceerde cyberdreigingen voor e-mail te beschermen.

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint heeft de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen, afgerond.