Kahuna neemt productgebonden activiteiten van B-Able over

Kahuna, leverancier van (managed) security-oplossingen, neemt de productgebonden activiteiten van B-Able over van DPA. Deze activiteiten kwamen in handen van DPA na de overname van de activiteiten van B-Able op 4 juni, maar passen niet in het dienstenportfolio van DPA. Daarnaast stelt DPA vanuit haar adviesrol te hechten aan productonafhankelijkheid.

De productgebonden activiteiten zijn een aanvulling op de bedrijfsactiviteiten een Kahuna. Het bedrijf vertegenwoordigt daarnaast veel fabrikanten waar B-Able een relatie mee had, waaronder Palo Alto Networks, SafeNet, Trend Micro en Akamai Prolexic.

Samenwerking met DPA IT Security

Kahuna is overeengekomen samen te gaan werken met DPA IT Security. De professionals van B-Able zijn na de overname door DPA bij deze DPA-business unit in dienst getreden. De bedrijven gaan samenwerken op het gebied van advisering rond informatiebeveiliging en security management.

“Voor de klanten van B-Able is dit het meest logische vervolg. Veel van hen hadden meerdere productlijnen in gebruik die niet allemaal door B-Able werden gevoerd en ondersteund. Zij kunnen voortaan één supportcenter bellen, 24*7. Ook voor de productleveranciers is dit een goede oplossing: zij kunnen alle contracten in één administratieve handeling omzetten”, zegt Rhett Oudkerk Pool, Partner & Founder Kahuna.

Lees ook
ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp bundelen krachten

ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp bundelen krachten

ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp kondigen vandaag met trots samenwerking aan. De samenwerking richt zich op het beschermen van vooruitgang en het bevorderen van duurzaamheid.

Nieuws over Kaspersky

Nieuws over Kaspersky

Vorige week hebben twee berichten over Kaspersky de internationale pers gehaald. De Amerikaanse overheid heeft twee sanctiebesluiten genomen. Met de eerste wordt de toegang tot de Amerikaanse markt verboden. Het tweede besluit is gericht tegen de directie van het bedrijf.

Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler, leider op het gebied van cloudbeveiliging, gaat samenwerken met NVIDIA om de ontwikkeling rond AI-gedreven copilot-technologieën te versnellen. Zscaler gebruikt de AI-technologieën van NVIDIA