Kahuna neemt productgebonden activiteiten van B-Able over

Kahuna, leverancier van (managed) security-oplossingen, neemt de productgebonden activiteiten van B-Able over van DPA. Deze activiteiten kwamen in handen van DPA na de overname van de activiteiten van B-Able op 4 juni, maar passen niet in het dienstenportfolio van DPA. Daarnaast stelt DPA vanuit haar adviesrol te hechten aan productonafhankelijkheid.

De productgebonden activiteiten zijn een aanvulling op de bedrijfsactiviteiten een Kahuna. Het bedrijf vertegenwoordigt daarnaast veel fabrikanten waar B-Able een relatie mee had, waaronder Palo Alto Networks, SafeNet, Trend Micro en Akamai Prolexic.

Samenwerking met DPA IT Security

Kahuna is overeengekomen samen te gaan werken met DPA IT Security. De professionals van B-Able zijn na de overname door DPA bij deze DPA-business unit in dienst getreden. De bedrijven gaan samenwerken op het gebied van advisering rond informatiebeveiliging en security management.

“Voor de klanten van B-Able is dit het meest logische vervolg. Veel van hen hadden meerdere productlijnen in gebruik die niet allemaal door B-Able werden gevoerd en ondersteund. Zij kunnen voortaan één supportcenter bellen, 24*7. Ook voor de productleveranciers is dit een goede oplossing: zij kunnen alle contracten in één administratieve handeling omzetten”, zegt Rhett Oudkerk Pool, Partner & Founder Kahuna.

Lees ook
Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Volgens onderzoek van Orange Cyberdefense was de maakindustrie het afgelopen jaar het grootste doelwit van cyberaanvallen: bijna 33 procent trof deze sector. Al jaren is deze industrie het vaakst getroffen. Jeroen Wijnands, Head of OT Security bij Orange Cyberdefense, ziet bij het gros van deze bedrijven dezelfde misstappen. Dit zijn volgens hem d1