LANCOM Partner Summit 2022 in teken van groei, digitalisering en digitale soevereiniteit

Lancom-2022-300200

LANCOM Systems, de Duitse netwerk- en securityspecialist, hield op 7 en 8 september zijn Partner Summit in Frankfurt. Het evenement stond in het teken van groei, verandering, digitalisering en digitale soevereiniteit. Daarnaast werden de meest succesvolle nationale en internationale partners van LANCOM in het zonnetje gezet. Tijdens het tweedaagse evenement werden gezamenlijke successen gevierd en allerlei strategische impulsen gegeven om het partner-ecosysteem van LANCOM gericht vooruit te helpen en de groeimogelijkheden nog beter te benutten. Het programma werd afgerond met een exclusieve vooruitblik op de toekomstige oplossingen van LANCOM.

Het evenement begon met twee zeer interessante keynote speeches. In de keynote "Building a Corporate Soul" richtte auteur en ondernemer Ralf Specht zich op het duurzaam behouden van werknemers in bedrijven. De keynote van strategieconsultant Michael Nissen richtte zich op groei en zelfreflectie voor strategische beslissingen van bedrijfsleiders. 
 
Tijdens de bijeenkomst kregen de 140 genodigden alvast een overzicht van de strategie van LANCOM voor 2023. Het bedrijf gaf ook enkele updates over thema's zoals netwerkbeveiliging, netwerkbeheer, digitale transformatie, digitalisering in het onderwijs en bij de overheid, en de LANCOM Solution Roadmap. Ook werd er veel nadruk gelegd op rechtstreekse informatie-uitwisseling om direct in te kunnen spelen op de suggesties en eisen van partners en om samen nog succesvoller te worden.

Digitalisering en digitale soevereiniteit

Als Europese en Duitse leverancier van netwerkapparatuur heeft LANCOM met het oog op de standaardisering en automatisering van netwerkinfrastructuren bewezen digitalisering mogelijk te maken. Tegelijkertijd staat digitale soevereiniteit bij LANCOM hoog op de agenda. Een ander aandachtspunt van de bijeenkomst was de oproep om met een betrouwbare netwerkinfrastructuur "Made in Europe" de basis te leggen voor de digitalisering van het bedrijfsleven, de overheid en de samenleving.

Partner Awards

Het hoogtepunt van het evenement was de traditionele uitreiking van de LANCOM Partner Awards. Deze waren verdeeld over acht categorieën. Ook werden de Partner of the Year en Distributor of the Year Awards uitgereikt aan partners buiten Duitsland. Hieronder een overzicht van de winnaars per categorie.
 
·     Netwerk op meerdere vestigingen: OMREX GmbH
·     Digitaal onderwijs: Bechtle Logistik & Service GmbH
·     Netwerkbeveiliging: m3connect GmbH
·     Netwerkbeheer: Systeemhaus Cramer GmbH
·     Technologie: Communication Systems GmbH
·     Gezondheidszorg: Vetter IT-Dienstleistungen
·     Carrier & MSP: ecotel communication ag
·     Multinational Carrier: Telekom Deutschland GmbH
·     International Partner of the Year: Lumiad B.V.
·     International Distributor of the Year: Kappa Data Poland
 
Uwe Neumeier, Managing Director van LANCOM Systems had lovende woorden over voor de partners: “2022 is een heel bijzonder jaar. Wij danken ons succesverhaal van ruim 20 jaar grotendeels aan onze meer dan 7.000 partners, die intensief met ons hebben samengewerkt om dit te realiseren. Wij investeren voortdurend in groei op de korte, middellange en lange termijn en in het succes van onze partners. Dankzij hun enorme diversiteit en expertise zien wij nog steeds een geweldig groeipotentieel. Dit alles komt natuurlijk ten goede aan onze klanten: op maat gemaakte oplossingen - zeker met het oog op de toenemende standaardisatie, automatisering en digitalisering in de netwerkomgeving - en alles 'Made in Europe'!
Meer over
Lees ook
SCOS neemt deel aan Cloud Expo te Houten

SCOS neemt deel aan Cloud Expo te Houten

SCOS neemt deel aan Cloud Expo te Houten op  6 en 7 december, met innovatie in de Cloud-technologie: AI-Driven WiFi Automation. SCOS richt zich met WiFi AI-oplossingen van Wyebot op een brede doelgroep van organisaties en bedrijven die afhankelijk zijn van draadloze netwerken en streven naar optimale prestaties,1

"Een succesvolle eerste editie van Cybersec Netherlands in Koninklijke Jaarbeurs"

"Een succesvolle eerste editie van Cybersec Netherlands in Koninklijke Jaarbeurs"

Op 1 en 2 november 2023 vond de eerste editie van Cybersec Netherlands plaats in Koninklijke Jaarbeurs. De vakbeurs, gewijd aan alles wat met cybersecurity te maken heeft, werd door ruim 2.100 experts, professionals en geïnteresseerden uit zowel Nederland als het buitenland bezocht.

"Elk bedrijf kan gehackt worden"

"Elk bedrijf kan gehackt worden"

Elk bedrijf, ongeacht de omvang, sector of branche, kan gehackt worden. Het idee dat alleen grote organisaties het doelwit zijn van hackers is een misvatting. Kleine en middelgrote bedrijven zijn vaak kwetsbaarder vanwege een gebrek aan beleid en expertise op het gebied van cybersecurity.