LANCOM Systems benoemt Peter Hoekstra tot Director International Sales

peter-hoekstra

LANCOM Systems, een Duitse producent van professionele netwerkoplossingen, bouwt zijn internationale verkooporganisatie verder uit. Per 1 augustus 2014 is de 47-jarige Peter Hoekstra benoemd tot Director International Sales.

Hoekstra is de opvolger van Jan Buis, die nu als Director Business Development verantwoordelijk is voor nieuwe strategische zakelijke relaties en het ontginnen van nieuwe markten. Hoekstra en Buis rapporteren direct aan Stefan Herrlich, algemeen directeur van LANCOM.

Loopbaan

Peter Hoekstra is al vele jaren werkzaam in leidende functies in de IT en telecommunicatie. Hij beschikt over ruime ervaring op de Europese markt. Hij was hiervoor European Director Software & Solutions bij Value Add Distributor Azlan. Daarvoor gaf hij vele jaren leiding aan de Value Add Distributor CDG Europe.

In zijn nieuwe functie als Director International Sales is Hoekstra verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van het internationale partnerlandschap van LANCOM en de verdere uitbouw van de bestaande activiteiten. Zijn werkgebied is Europa.

Lees ook
Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Wachtwoorden zijn een van de eerste kritieke barrières tussen een persoon, een dreigingsactor en een succesvolle cyberaanval. Een veelvoorkomende fout die mensen maken is het gebruik van steeds dezelfde loginnaam of hetzelfde e-mailadres en wachtwoord

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

Op de eerste donderdag van mei is het Wereld Wachtwoorden Dag. Deze dag is bedoeld om betere wachtwoorden te stimuleren. Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. En dus is goede wachtwoordbeveiliging cruciaal.

Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

De introductie van Sora door OpenAI markeert een mijlpaal in videobewerking. De revolutionaire technologie is opwindend, maar roept tegelijkertijd vragen op over de gevolgen van de rol van AI bij het maken van digitale content en cybersecurity.