LANCOM Systems benoemt Peter Hoekstra tot Director International Sales

peter-hoekstra

LANCOM Systems, een Duitse producent van professionele netwerkoplossingen, bouwt zijn internationale verkooporganisatie verder uit. Per 1 augustus 2014 is de 47-jarige Peter Hoekstra benoemd tot Director International Sales.

Hoekstra is de opvolger van Jan Buis, die nu als Director Business Development verantwoordelijk is voor nieuwe strategische zakelijke relaties en het ontginnen van nieuwe markten. Hoekstra en Buis rapporteren direct aan Stefan Herrlich, algemeen directeur van LANCOM.

Loopbaan

Peter Hoekstra is al vele jaren werkzaam in leidende functies in de IT en telecommunicatie. Hij beschikt over ruime ervaring op de Europese markt. Hij was hiervoor European Director Software & Solutions bij Value Add Distributor Azlan. Daarvoor gaf hij vele jaren leiding aan de Value Add Distributor CDG Europe.

In zijn nieuwe functie als Director International Sales is Hoekstra verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van het internationale partnerlandschap van LANCOM en de verdere uitbouw van de bestaande activiteiten. Zijn werkgebied is Europa.

Lees ook
ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp bundelen krachten

ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp bundelen krachten

ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp kondigen vandaag met trots samenwerking aan. De samenwerking richt zich op het beschermen van vooruitgang en het bevorderen van duurzaamheid.

Nieuws over Kaspersky

Nieuws over Kaspersky

Vorige week hebben twee berichten over Kaspersky de internationale pers gehaald. De Amerikaanse overheid heeft twee sanctiebesluiten genomen. Met de eerste wordt de toegang tot de Amerikaanse markt verboden. Het tweede besluit is gericht tegen de directie van het bedrijf.

Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler, leider op het gebied van cloudbeveiliging, gaat samenwerken met NVIDIA om de ontwikkeling rond AI-gedreven copilot-technologieën te versnellen. Zscaler gebruikt de AI-technologieën van NVIDIA