Netskope stelt Eduard Meelhuysen aan als VP Sales & GM EMEA

eduard-meelhuysen

Cloud enabler Netskope maakt bekend per 1 mei 2014 Eduard Meelhuysen (44) te hebben aangesteld als VP Sales & GM EMEA. Als hoofd van de internationale sales- en marketingorganisatie is het zijn belangrijkste taak de sales- en marketingafdelingen en de sales engineers aan te sturen.

Daarnaast zet Meelhuysen zich in voor het neerzetten van Netskope als thought leader in Cloud Access Security Brokerage en voor het onder de aandacht brengen van Netskope in de mark en bij analistencommunity’s. Ook is hij verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten.

Eerdere functies

Voordat Meelhuysen in dienst kwam bij Netskope, bekleedde hij verschillende leidinggevende functies in internationale omgevingen. Zo was hij Sales Director Northern Europe bij Aerohive Networks, Director Benelux, Middle East & Southern Africa bij Imperva en Managing Director bij Magirus Benelux.

Eduard Meelhuysen: “Deze baan bij Netskope is een grote, nieuwe uitdaging voor mij. Met het uitstekende productaanbod voldoet Netskope precies aan de zware eisen die de klant tegenwoordig stelt. Ik werk dan ook graag mee aan de uitbreiding van het bedrijf om nog meer organisaties te helpen zelfverzekerd zaken te doen via de cloud. De grotere, internationale omgeving waarin Netskope actief is, is daarnaast een geweldige kans voor mijn persoonlijke groei.”

Versterking van het team

Sanjay Beri, CEO en medeoprichter van Netskope: “We zijn heel blij Eduard aan boord te hebben. Met zijn internationale ervaring en ambities is hij de juiste man voor versterking van ons team. Ik ben ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan de internationale groei van Netskope en ik kijk uit naar een jarenlange samenwerking.”

Lees ook
Fortinet Cloud Security Report: beveiligingsbudgetten voor cloud nemen met 37% toe

Fortinet Cloud Security Report: beveiligingsbudgetten voor cloud nemen met 37% toe

Fortinet maakt de bevindingen uit het 2024 Cloud Security Report bekend. In het rapport wordt beschreven wat de problemen zijn die organisaties hebben met de beveiliging van hun cloudomgevingen.

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De cloud zoals wij die nu kennen, bestond twintig jaar geleden nog niet. Ook waren er geen Internet of Things (IoT)-sensoren en zelfs niemand wist wat Gmail was. De cyberdreigingen en tactieken van cybercriminelen ontwikkelden zich de afgelopen twee decennia sterk. Maar dat geldt ook voor de oplossingen.