Oplossingen van A10 Networks ontvangen IPv6 Ready Gold Logo

ipv6_ready_logo

A10 Networks kondigt aan dat de Thunder CGN, Thunder HVA, en AX CGN productlijnen het IPv6 Ready Gold Logo hebben ontvangen. Het logo garandeert dat de producten voldoen aan de strenge eisen van de IPv6 logocommissie (v6LC) voor optimale compliancy.

De compliance van de A10 Networks-producten is getest door het University of New Hampshire InterOperability Lab (UNH-IOL). Alleen fabrikanten waarvan de producten 100% voldoen aan zowel de interoperabiliteit als compliancy specificaties, mogen het IPv6 Ready Logo gebruiken.

IPv6

Het Internet Protocol versie 6, IPv6, gaat de komende jaren het momenteel meest gebruikte IPv4 vervangen. Veel van de huidige netwerken kunnen hun bandbreedtecapaciteit flexibel opschalen, maar door de snelle groei van met Internet verbonden apparaten raken hun IPv4-adressen uitgeput. De capaciteit van IPv4 is namelijk op. Met als gevolg dat het toenemend gebruik van IPv6-adressen bestaande IPv4-infrastructuren onder druk zet.

"Als marktleider in application networking heeft A10 Networks belangrijke bijdragen geleverd voor de IPv6-introductie", zegt Dr. Hiroshi Esaki, Professor aan de Universiteit van Tokio en voorzitter van de IPv6 Ready logocommissie. "Vooral met betrekking tot CGN en hoge kwaliteit IPv6/IPv4 conversies. Daarom blijven zij volgens mij een leidende rol spelen bij de transitie naar volledig IPv6 ondersteunde netwerken."

ACOS

"Dankzij het Advanced Core Operating System (ACOS) als motor achter onze technologie, heeft een groot deel van onze productlijnen het IPv6 Ready Gold Logo gekregen", vertelt Jason Matlof, Vice President wereldwijde marketing bij A10 Networks. "A10 Networks is al vanaf het begin toonaangevend geweest in IPv6-migraties en CGN-technologie. Daarom verheugt het ons dat serviceproviders, bedrijven en andere klanten nu kunnen profiteren van onze interoperabiliteitsinspanningen bij het ontwikkelen van hun IPv6 transitiestrategie".

Lees ook
Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler, leider op het gebied van cloudbeveiliging, gaat samenwerken met NVIDIA om de ontwikkeling rond AI-gedreven copilot-technologieën te versnellen. Zscaler gebruikt de AI-technologieën van NVIDIA

Trend Micro gaat AI-enabled private datacenters wereldwijd beschermen

Trend Micro gaat AI-enabled private datacenters wereldwijd beschermen

Trend Micro, leider in cyberbeveiliging, kondigt een nieuwe datacenteroplossing aan voor organisaties en overheden die willen profiteren van de kracht van AI. De basis van de nieuwe datacenteroplossing is de integratie tussen Trend Vision One – Sovereign and Private Cloud (SPC) en NVIDIA NIM

ESET Threat Intelligence verbetert cybersecurity-inzicht door integratie met Elastic Security

ESET Threat Intelligence verbetert cybersecurity-inzicht door integratie met Elastic Security

ESET heeft een nieuw partnerschap en integratie aangekondigd, dankzij zijn uniforme API-gateway. Deze ontwikkeling faciliteert naadloze verbindingen met verschillende leveranciers van cybersecurity, zoals de recente integratie met Elastic, een search-powered AI-bedrijf.