Orange Business, Orange Cyberdefense en Palo Alto Networks werken samen aan cloud-native managed SASE

Orange 400300 2023

Orange Business, Orange Cyberdefense en Palo Alto Networks (NASDAQ: PANW), de wereldwijde leider op het gebied van cybersecurity, bundelen hun krachten. Samen brengen zij een managed Secure Access Service Edge (SASE)-oplossing op de markt die voldoet aan de meest veeleisende netwerk- en beveiligingseisen van zakelijke klanten, met sterke prestaties, meer eenvoud en Zero Trust Network Access 2.0.

 

Werken op afstand, software-defined networking en de snelle adoptie van cloudconnectiviteit stellen internationale organisaties in staat de productiviteit en efficiëntie naar een hoger niveau te tillen. Het aanvalsoppervlak wordt echter groter omdat deze organisaties hun gedistribueerde netwerkinfrastructuur opnieuw vormgeven om te voldoen aan de eisen van hybride werknemers en cloud computing. Dit zorgt ervoor dat zij kwetsbaarder worden voor cyberaanvallen.

 

Organisaties kunnen deze uitdaging aangaan door Palo Alto Networks Prisma SASE (Prisma Access + Prisma SD-WAN) te combineren met de connectiviteit en digitale integratiefuncties van Orange Business en de Managed Secure Access-dienst van Orange Cyberdefense. Hiermee beschikken zij over een volledig managed SASE-oplossing die een veilige basis biedt voor wendbare, cloud-enabled bedrijven.

 

Orange Business bouwt voort op bewezen next-generation connectiviteitsoplossingen en voegt netwerk-, cloud- en cybersecurity-componenten samen om de bedrijfsstrategie van klanten op één lijn te brengen met hun infrastructuurstrategie. Evolution Platform is de basis voor een veilig, flexibel en virtueel ecosysteem. De unieke threat intelligence van Orange Cyberdefense, aangevuld met geavanceerde kennis en expertise op het gebied van detectie en respons, helpt organisaties betere beveiligingsresultaten te behalen.

 

Palo Alto Networks is de enige SASE-leverancier die is erkend als Leader in het Gartner Magic Quadrant voor zowel Security Service Edge (SSE) als SD-WAN. Organisaties kunnen met een gerust hart vertrouwen op Prisma SASE. Deze volledig AI-gebaseerde SASE-oplossing combineert netwerkbeveiliging, SD-WAN en Autonomous Digital Experience Management (ADEM) in één clouddienst. Prisma SASE verbetert de beveiliging en vermindert complexiteit.

Imerys, wereldleider in specialiteiten op basis van mineralen, wilde zijn cloudtransformatie versnellen. Hiervoor gebruikte het een agile infrastructuur om zijn IT-infrastructuur te transformeren om zo de bedrijfsgroei te stimuleren. Tegelijkertijd werd het hoogste niveau van wereldwijde beveiliging gegarandeerd via de beheerde SASE-oplossing van Orange en Palo Alto Networks. Daarnaast helpt de oplossing kosten te besparen door het aantal leveranciers te verminderen en fusies en overnames makkelijker te maken.

 

Imerys koos voor deze SASE-oplossing vanwege de mogelijkheden van Orange Business en Orange Cyberdefense om een veilig, wereldwijd, cloud-ready netwerk te creëren en tegelijkertijd de huidige infrastructuur soepel te migreren. Palo Alto Networks Prisma SASE biedt maximale bescherming, ongeacht of een gebruiker zich op of buiten het bedrijfsnetwerk bevindt, door middel van een zero-trust aanpak.

 

“Steeds meer organisaties zetten nieuwe cloudtechnologieën in om de productiviteit te verhogen, de efficiëntie te verbeteren en nieuwe diensten te leveren. Het gevolg daarvan is dat het digitale aanvalsoppervlak groter wordt”, aldus Helmut Reisinger, CEO EMEA en LATAM van Palo Alto Networks. “Door onze SASE-oplossing te combineren met de diensten en beheermogelijkheden van Orange in één platform, profiteren onze klanten van toonaangevende netwerken en beveiliging die eenvoudig inzetbaar, schaalbaar en beheerbaar zijn en bovendien de beste prestaties binnen de sector leveren.”

 

“Nu steeds meer bedrijven hun activiteiten naar de cloud verplaatsen en voor een digital-first aanpak kiezen, moeten onze klanten zero-trust security invoeren. Onze klanten verwachten dat netwerken en beveiliging op een flexibele, eenvoudige en kosteneffectieve manier worden samengevoegd. Samen met Palo Alto Networks en Orange Cyberdefense leveren we een volledig samengevoegd en beheerd SASE-aanbod dat een positieve impact heeft op onze wereldwijde klanten”, zegt Aliette Mousnier-Lompre, CEO van Orange Business.

 

“Organisaties willen nieuwe technologieën en moderne manieren van werken veilig invoeren zonder concessies te doen op het gebied van beveiliging, zichtbaarheid en de ervaring van eindgebruikers. Veel organisaties kiezen voor een best-of-platform aanpak en wij ondersteunen onze klanten om consistente beveiliging op schaal te realiseren. De jarenlange samenwerking tussen Orange Cyberdefense en Palo Alto Networks heeft geresulteerd in een uitgebreid portfolio op gebieden als: edge-beveiliging, XDR, cloudbeveiliging, SASE en SOAR. Wij zijn overtuigd dat we hiermee de cyberweerbaarheid van organisaties gedurende heel de levenscyclus van bedreigingen kunnen verbeteren”, aldus Hugues Foulon, CEO van Orange Cyberdefense.

 

Lees ook
Fortinet voegt nieuwe mogelijkheden toe aan FortiSASE

Fortinet voegt nieuwe mogelijkheden toe aan FortiSASE

Fortinet maakt bekend dat het nieuwe mogelijkheden heeft toegevoegd aan FortiSASE. Deze volledig in eigen beheer ontwikkelde SASE-oplossing beschermt hybride medewerkers met een geïntegreerde agent en SD-WAN-integratie voor filialen. De nieuwe mogelijkheden versterken de positie van FortiSASE als de meest uitgebreide SASE-oplossing die op de markt1

Cloudflare Bot Management op IBM Cloud Internet Services tegen toenemende cyberdreigingen voor bedrijven

Cloudflare Bot Management op IBM Cloud Internet Services tegen toenemende cyberdreigingen voor bedrijven

Cloudflare maakt bekend dat IBM Cloud Internet Services het aanbod heeft uitgebreid met Cloudflare Bot Management. Deze door Cloudflare mogelijk gemaakte uitbreiding is vanaf nu beschikbaar om organisaties met een Enterprise Premier Plan te helpen de toenemende dreiging van kwaadaardig botverkeer aan te pakken en te bestrijden.

TEHTRIS en Nomios breiden partnerschap uit naar de Benelux

TEHTRIS en Nomios breiden partnerschap uit naar de Benelux

TEHTRIS, de Franse aanbieder van het TEHTRIS XDR Platform en technologieleider in de strijd tegen cyberspionage en cybersabotage, heeft een nieuw partnerschap getekend met Nomios, een Europese leverancier van oplossingen en diensten voor cybersecurity en veilige netwerken.