Palo Alto Networks neemt Morta Security over

Palo Alto Networks neemt Morta Security over. Morta Security is in 2012 opgericht en opereert sindsdien voornamelijk onder de radar. Het is niet bekend hoeveel Palo Alto Networks voor het beveiligingsbedrijf uit het Amerikaanse Silicon Valley heeft betaald.

Met de overname van Morta Security wil Palo Alto Networks zijn positie op de markt voor next generation beveiligingsoplossingen voor bedrijven versterken. Het team achter Morta Security treedt in dienst bij Palo Alto Networks. Deze nieuwe medewerkers brengen veel kennis over het beschermen van nationale infrastructuren en technologieën die zowel de detectie- als preventiemogelijkheden van Palo Alto Networks WildFire verbeteren.

"Het Morta team brengt waardevolle ervaringen in het verzamelen van inlichtingen over dreigingen met zich mee naar Palo Alto Networks", legt CEO van Palo Alto Networks Mark McLaughlin uit. "De technologische ontwikkelingen van het bedrijf komen sterk overeen met onze geïntegreerde, geautomatiseerde en schaalbare platformaanpak. Door de bijdrage van het Morta team zullen onze klanten dan ook profiteren van verbeteringen in de wijze waarop dreigingen worden gedetecteerd en afgeweerd".

Lees ook
Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler, leider op het gebied van cloudbeveiliging, gaat samenwerken met NVIDIA om de ontwikkeling rond AI-gedreven copilot-technologieën te versnellen. Zscaler gebruikt de AI-technologieën van NVIDIA

Trend Micro gaat AI-enabled private datacenters wereldwijd beschermen

Trend Micro gaat AI-enabled private datacenters wereldwijd beschermen

Trend Micro, leider in cyberbeveiliging, kondigt een nieuwe datacenteroplossing aan voor organisaties en overheden die willen profiteren van de kracht van AI. De basis van de nieuwe datacenteroplossing is de integratie tussen Trend Vision One – Sovereign and Private Cloud (SPC) en NVIDIA NIM

Cloudflare neemt BastionZero over

Cloudflare neemt BastionZero over

Cloudflare heeft BastionZero overgenomen. Dit is een toegangsplatform op basis van zero trust-infrastructuur, waarmee Cloudflare de toegang op afstand heeft versterkt tot IT-systemen voor de klanten van Cloudflare One, het secure access service edge (SASE)-platform van het bedrijf.