Panasonic introduceert ENG-camera met draadloze connectiviteit

AJ-HPX270

Panasonic introduceert zijn eerste ENG-camera met draadloze connectiviteit. De AJ-PX270 biedt vanaf iedere locatie toegang tot de opgenomen beelden. Beelden kunnen vrijwel onmiddellijk worden gedeeld.

De AJ-PX270 hoeft niet te worden voorzien van een traditionele video-uplink. De camera maakt een draadloze productie mogelijk via LAN. Het apparaat beschikt vanaf de herfst van 2014 over 3G/4G/LTE-technologie.

AVC-ULTRA-opnamefunctie

De P2 HD-camera is voorzien van een geïntegreerde AVC-ULTRA-opnamefunctie en biedt een groot aantal bitrates voor opnames. Behalve AVC-Intra100 heeft de camera AVC-LongG voor lange HD-opnames met een resolutie van 1920x1080 in 10-bits 4:2:2 zendkwaliteit. De AJ-PX270 is voorzien van twee ingebouwde sleuven voor microP2-kaarten.

De AJ-PX270 is vanaf eind maart 2014 beschikbaar voor een adviesprijs vanaf € 5.840,00 (excl. btw).

Meer over
Lees ook
Fortinet Cloud Security Report: beveiligingsbudgetten voor cloud nemen met 37% toe

Fortinet Cloud Security Report: beveiligingsbudgetten voor cloud nemen met 37% toe

Fortinet maakt de bevindingen uit het 2024 Cloud Security Report bekend. In het rapport wordt beschreven wat de problemen zijn die organisaties hebben met de beveiliging van hun cloudomgevingen.

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De cloud zoals wij die nu kennen, bestond twintig jaar geleden nog niet. Ook waren er geen Internet of Things (IoT)-sensoren en zelfs niemand wist wat Gmail was. De cyberdreigingen en tactieken van cybercriminelen ontwikkelden zich de afgelopen twee decennia sterk. Maar dat geldt ook voor de oplossingen.