SCOS neemt deel aan Cloud Expo te Houten

SCOS nw

SCOS neemt deel aan Cloud Expo te Houten op  6 en 7 december, met innovatie in de Cloud-technologieAI-Driven WiFi Automation.

SCOS richt zich met WiFi AI-oplossingen van Wyebot op een brede doelgroep van organisaties en bedrijven die afhankelijk zijn van draadloze netwerken en streven naar optimale prestaties, betrouwbaarheid en beveiliging. De primaire doelgroepen zijn onder andere:

Ondernemingen en grote organisaties:

Geavanceerde WiFi AI-oplossing die ontworpen is om te voldoen aan de complexe eisen van grote ondernemingen. Deze organisaties profiteren van de schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beheerbaarheid van de WiFi-netwerken.


Educatieve Instellingen:

Scholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen kunnen profiteren van de WiFi AI oplossingen om een betrouwbare en snelle internetverbinding te garanderen voor zowel studenten als medewerkers. Dit is vooral belangrijk in een tijd waarin digitaal leren en geavanceerde technologieën steeds meer de norm worden.

Gezondheidszorg:

Ziekenhuizen en andere zorginstellingen hebben een betrouwbaar draadloos netwerk nodig voor communicatie, patientenzorg en gegevenstoegang. WiFi AI kan zorgen voor een robuuste en veilige draadloze infrastructuur in deze kritieke omgevingen.

Horeca en Detailhandel:

Restaurants, hotels en winkels zijn sterk afhankelijk van WiFi-connectiviteit voor diverse operationele aspecten, zoals betalingsverwerking, voorraadbeheer en gastservices. Deze WiFi AI oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de horeca- en detailhandel sector.


Kantoren en Bedrijfsomgevingen:

Voor moderne kantooromgevingen waar draadloze connectiviteit essentieel is voor de dagelijkse operaties, biedt WiFi AI oplossingen die de netwerkprestaties optimaliseren en de algehele productiviteit verbeteren.

WiFi AI oplossingen zijn interessant voor systeembeheerders die verantwoordelijk zijn voor het beheer van de netwerkinfrastructuur voor hun gebruikers. De geavanceerde AI-functionaliteiten kunnen het monitoren en beheren van WiFi-netwerken vereenvoudigen.

De nadruk ligt op innovatieve technologieën, schaalbaarheid en betrouwbaarheid waarmee WiFi AI-oplossingen aantrekkelijk zijn voor diverse sectoren en organisaties die op zoek zijn naar verbeterde draadloze netwerkprestaties.

 

SCOS Automaton BV
www.scos.nl
info@scos.nl
Cloud Expo Standnr: D083

Meer over
Lees ook
"Een succesvolle eerste editie van Cybersec Netherlands in Koninklijke Jaarbeurs"

"Een succesvolle eerste editie van Cybersec Netherlands in Koninklijke Jaarbeurs"

Op 1 en 2 november 2023 vond de eerste editie van Cybersec Netherlands plaats in Koninklijke Jaarbeurs. De vakbeurs, gewijd aan alles wat met cybersecurity te maken heeft, werd door ruim 2.100 experts, professionals en geïnteresseerden uit zowel Nederland als het buitenland bezocht.

"Elk bedrijf kan gehackt worden"

"Elk bedrijf kan gehackt worden"

Elk bedrijf, ongeacht de omvang, sector of branche, kan gehackt worden. Het idee dat alleen grote organisaties het doelwit zijn van hackers is een misvatting. Kleine en middelgrote bedrijven zijn vaak kwetsbaarder vanwege een gebrek aan beleid en expertise op het gebied van cybersecurity.

IGEL onthult agenda van end user computing-evenement DISRUPT23

IGEL onthult agenda van end user computing-evenement DISRUPT23

IGEL, leverancier van een managed endpoint besturingssysteem dat voor veilige toegang tot elke digitale werkomgeving, maakt de agenda en sponsors bekend voor de 2023 DISRUPT End User Computing (EUC) Forums. De Europese editie van dit evenement vindt van 14 tot en met 16 februari 2023 plaats in München en de Noord-Amerikaanse editie van 3 tot en me1