SecureLink behaalt ISO 27001-certificering

SecureLink is gecertificeerd voor de informatiebeveiligingsnorm ISO 27001. Het certificaat toont formeel aan dat SecureLink zijn informatiebeveiliging op orde heeft en business continuity goed geborgd heeft.

ISO 27001 is de universele norm voor informatiebeveiliging. BSI (the British Standards Institution) bevestigt met de certificering dat het informatiebeveiligingsmanagementsysteem van SecureLink voldoet aan de eisen die ISO 27001 daar aan stelt.

Doorlopende verbetercyclus

De kern van dit managementsysteem is een doorlopende verbetercyclus. Periodiek worden de informatiesoorten waar SecureLink mee werkt geïnventariseerd en worden de risico’s die daar op inwerken geanalyseerd en geborgd. In de scope van de certificering valt onder andere het Managed Security Services (MSS) portfolio.

“Met onze MSS dienstverlening bieden wij onze klanten integrale security oplossingen waarmee actuele vraagstukken op het gebied van wet en regelgeving worden geadresseerd, denk daarbij aan de bescherming van persoonsgegevens, datalekken en cybercriminaliteit. De data van onze klanten blijft binnen Nederland en wij voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Dit wordt ondersteund door onze ISO27001 certificering,” aldus Marco Barkemeijer, CEO SecureLink Group.

Meer over
Lees ook
Dyflexis behaalt opnieuw ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen

Dyflexis behaalt opnieuw ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen

Dyflexis, een leider in Workforce Management-software, heeft opnieuw de ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen behaald. Deze hercertificeringen zijn een erkenning van de voortdurende kwaliteit en de beveiliging van de producten en diensten van Dyflexis. Auditbureau DEKRA voerde het certificeringstraject uit.

Provincie Gelderland heeft informatiebeveiliging op orde.

Provincie Gelderland heeft informatiebeveiliging op orde.

Provincie Gelderland heeft de belangrijkste internationale standaard voor informatiebeveiliging gehaald: het ISO 27001 certificaat. Gedeputeerde Jan Markink nam het certificaat vandaag in ontvangst. “We beheren veel informatie van inwoners en bedrijven. Hiermee tonen we dat we daar goed mee omgaan. Dat geeft vertrouwen.”

DigiCert introduceert Verified Mark Certificates voor Nederlandse handelsmerken

DigiCert introduceert Verified Mark Certificates voor Nederlandse handelsmerken

DigiCert, leverancier van digitaal vertrouwen, introduceert Verified Mark Certificates (VMC’s) voor bedrijven met in Nederland geregistreerde handelsmerken. Deze zijn compliant met de Brand Indicators for Message Identification (BIMI)-standaard van de AuthIndicators Working Group, waarvan ook Google deel uitmaakt.