Service2Media krijgt één miljoen euro voor internationale uitbreiding

euros

Het Nederlandse bedrijf Service2Media ontwikkelt slimme software om de beveiliging van apps te verbeteren. Het bedrijf heeft een investering van één miljoen euro gekregen uit het Innovatiefonds Overijssel om internationaal zijn positie uit te bouwen.

Dit meldt NU.nl. Het Innovatiefonds Overijssel is een fonds dat wordt beheerd door de participatiemaatschappij PPM Oost en is bedoeld om bedrijven uit de provincie Overijssel die willen investeren te ondersteunen. Marcel Smit, directeur van Service2Media, zegt tegen NU.nl dat de beveiliging van hedendaagse apps vaak zo lek is als een mandje. Het bedrijf wil deze beveiliging verbeteren.

Halffabrikaat

Service2Media heeft een soort halffabrikaat ontwikkeld waarin beveiliging een grote rol spelen. Dit halffabrikaat kunnen bedrijven gebruiken om sneller een app te ontwikkelen met goede beveiliging. Service2Media richt zich op apps die van kritiek belang zijn voor ondernemingen. Vooral mediabedrijven, verzekeraars en overheidsinstellingen zijn klant bij het bedrijf.

Het bedrijf meldt aan NU.nl dat de één miljoen euro wordt ingezet om de kennis van het bedrijf uit te bouwen, iets wat het bedrijf wil realiseren door nieuw personeel in te huren. Op termijn wil het bedrijf tien nieuwe medewerkers aannemen.

Lees ook
ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp bundelen krachten

ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp bundelen krachten

ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp kondigen vandaag met trots samenwerking aan. De samenwerking richt zich op het beschermen van vooruitgang en het bevorderen van duurzaamheid.

Nieuws over Kaspersky

Nieuws over Kaspersky

Vorige week hebben twee berichten over Kaspersky de internationale pers gehaald. De Amerikaanse overheid heeft twee sanctiebesluiten genomen. Met de eerste wordt de toegang tot de Amerikaanse markt verboden. Het tweede besluit is gericht tegen de directie van het bedrijf.

Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler, leider op het gebied van cloudbeveiliging, gaat samenwerken met NVIDIA om de ontwikkeling rond AI-gedreven copilot-technologieën te versnellen. Zscaler gebruikt de AI-technologieën van NVIDIA