Sophos neemt Cyberoam Technologies over

hacker2

Sophos neemt Cyberoam Technologies over. Cyberoam Technologies is een internationale leverancier van netwerkbeveiligingsproducten. Sophos breidt zijn portfolio door de overname flink uit.

Onder andere de Unified Threat Management-oplossing en next-generation firewall van Cyberoam Technologies worden opgenomen in de portfolio van Sophos. Ook haalt Sophos expertise op het gebied van netwerkbeveiliging in huis, die het bedrijf wil combineren met zijn eigen producten op het gebied van UTM en draadloze beveiliging.

"Sophos en Cyberoam creëert een winnende combinatie op het juiste moment, in de juiste markten en op de juiste geografische locatie", zegt Kris Hagerman, Chief Executive Officer bij Sophos. "Cyberoam heeft een sterke reputatie als een agressieve en wendbare innovator in de netwerkbeveiligingsmarkt. Het bedrijf hanteert net als Sophos een 'channel-eerst' aanpak en heeft een reputatie voor het leveren van hoge kwaliteit service en ondersteuning. De uitbreiding vergroot en versnelt onze netwerkbeveiligingsroadmap om onze aanwezigheid op het gebied van UTM, advanced threat protection, draadloos en next-generation firewall - de snelste groeiende markten in de IT-sector. De overname vult ook onze focus op het leveren van spannende kansen om onze channelpartners en klanten te laten groeien".

Lees ook
Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler, leider op het gebied van cloudbeveiliging, gaat samenwerken met NVIDIA om de ontwikkeling rond AI-gedreven copilot-technologieën te versnellen. Zscaler gebruikt de AI-technologieën van NVIDIA

Trend Micro gaat AI-enabled private datacenters wereldwijd beschermen

Trend Micro gaat AI-enabled private datacenters wereldwijd beschermen

Trend Micro, leider in cyberbeveiliging, kondigt een nieuwe datacenteroplossing aan voor organisaties en overheden die willen profiteren van de kracht van AI. De basis van de nieuwe datacenteroplossing is de integratie tussen Trend Vision One – Sovereign and Private Cloud (SPC) en NVIDIA NIM

Grootschalige ontmanteling van botnets

Grootschalige ontmanteling van botnets

Politiediensten, Eurojust en Europol kondigden Operation Endgame aan. Dit is een grootschalige poging om de infrastructuur van malware en botnets te verstoren en de betrokken personen te identificeren. In een persbericht noemde Europol het de ‘grootste operatie ooit tegen botnets die een cruciale rol spelen bij het verspreiden van ransomware’.