Sophos neemt Cyberoam Technologies over

hacker2

Sophos neemt Cyberoam Technologies over. Cyberoam Technologies is een internationale leverancier van netwerkbeveiligingsproducten. Sophos breidt zijn portfolio door de overname flink uit.

Onder andere de Unified Threat Management-oplossing en next-generation firewall van Cyberoam Technologies worden opgenomen in de portfolio van Sophos. Ook haalt Sophos expertise op het gebied van netwerkbeveiliging in huis, die het bedrijf wil combineren met zijn eigen producten op het gebied van UTM en draadloze beveiliging.

"Sophos en Cyberoam creëert een winnende combinatie op het juiste moment, in de juiste markten en op de juiste geografische locatie", zegt Kris Hagerman, Chief Executive Officer bij Sophos. "Cyberoam heeft een sterke reputatie als een agressieve en wendbare innovator in de netwerkbeveiligingsmarkt. Het bedrijf hanteert net als Sophos een 'channel-eerst' aanpak en heeft een reputatie voor het leveren van hoge kwaliteit service en ondersteuning. De uitbreiding vergroot en versnelt onze netwerkbeveiligingsroadmap om onze aanwezigheid op het gebied van UTM, advanced threat protection, draadloos en next-generation firewall - de snelste groeiende markten in de IT-sector. De overname vult ook onze focus op het leveren van spannende kansen om onze channelpartners en klanten te laten groeien".

Lees ook
Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.

Drie trends voor cyberaanvallen in 2024

Drie trends voor cyberaanvallen in 2024

Allianz: in België blijven Cyberincidenten (bijv. cybercriminaliteit, verstoringen van IT-netwerken en -diensten, malware/ransomware, datalekken, boetes en straffen) het nummer één risico sinds 2018. In Nederland klommen Cyberincidenten vier posities naar de tweede plaats.

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.