Sophos neemt Cyberoam Technologies over

hacker2

Sophos neemt Cyberoam Technologies over. Cyberoam Technologies is een internationale leverancier van netwerkbeveiligingsproducten. Sophos breidt zijn portfolio door de overname flink uit.

Onder andere de Unified Threat Management-oplossing en next-generation firewall van Cyberoam Technologies worden opgenomen in de portfolio van Sophos. Ook haalt Sophos expertise op het gebied van netwerkbeveiliging in huis, die het bedrijf wil combineren met zijn eigen producten op het gebied van UTM en draadloze beveiliging.

"Sophos en Cyberoam creëert een winnende combinatie op het juiste moment, in de juiste markten en op de juiste geografische locatie", zegt Kris Hagerman, Chief Executive Officer bij Sophos. "Cyberoam heeft een sterke reputatie als een agressieve en wendbare innovator in de netwerkbeveiligingsmarkt. Het bedrijf hanteert net als Sophos een 'channel-eerst' aanpak en heeft een reputatie voor het leveren van hoge kwaliteit service en ondersteuning. De uitbreiding vergroot en versnelt onze netwerkbeveiligingsroadmap om onze aanwezigheid op het gebied van UTM, advanced threat protection, draadloos en next-generation firewall - de snelste groeiende markten in de IT-sector. De overname vult ook onze focus op het leveren van spannende kansen om onze channelpartners en klanten te laten groeien".

Lees ook
Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint heeft de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen, afgerond.

Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet introduceert nieuwe geïntegreerde oplossingen en diensten voor de beveiliging van operationele technologie (OT). De nieuwe FortiSwitch 424F, FortiExtender Vehicle 211F en verbeterde FortiGuard OT Security Service zijn speciaal ontwikkeld voor het verbinden en beschermen van OT-omgevingen. Met deze nieuwe mogelijkheden onderscheidt Fortine1

WatchGuard: Remote Access Software steeds vaker misbruikt

WatchGuard: Remote Access Software steeds vaker misbruikt

Hackers hebben hun pijlen steeds vaker gericht op Remote Access Software. Daarnaast zijn er nieuwe technieken in omloop voor het stelen van wachtwoorden en informatie. Ook maken cybercriminelen de overstap van het gebruik van scripts naar het toepassen van andere ‘living-off-the-land’-technieken om een aanval op eindpoints te starten. Dat conclude1