Splunk neemt SignalSense over

data

Splunk neemt SignalSense over. Splunk wil de machine learning-technologie van Signal Sense gebruiken voor zijn eigen machine data-platform.

Een groot aantal apparaten genereren data die bedrijven interessante inzichten kunnen bieden. Deze data wordt ook wel machine data genoemd. Splunk levert oplossingen die het mogelijk maken machine data te monitoren, analyseren en visualiseren. Hiermee vergroot Splunk het inzicht van klanten in zowel hun on-premise, cloud als hybride omgevingen. Dit inzicht stelt bedrijven in staat zowel hun security, IT als bedrijfsprestaties te verbeteren.

SignalSense

SignalSense is een Amerikaans bedrijf dat gevestigd is in Seattle. Het bedrijf levert cloudoplossingen voor het verzamelen van data en detecteren van cyberinbraken. De oplossingen maken gebruik van machine learning. Het team van SignalSense treedt in dienst bij Splunk en gaat in de slag in het kantoor van Splunk in Seattle. Het bedrijf wil de expertise van dit team gebruiken om de machine learning functionaliteiten in zijn oplossingen te verbeteren.

“Voordat ik bij SignalSense aan de slag ging heb ik drie geweldige jaren gehad bij Splunk. Ik ben verheugd terug te keren nu het bedrijf blijft innoveren. Splunk is het perfecte platform voor ons team om een grote impact te hebben op het substantiële klantenbestand van Splunk”, zegt Brad Lovering, Chief Engineering Officer bij SignalSense. “Aangezien organisaties de waarde die verborgen zit in machine data realiseren en workloads naar hybride en cloud omgevingen blijven verplaatsen, is er geen betere tijd om klanten van Splunk te helpen uitdagingen op het gebied van machine learning en kunstmatige intelligence op te lossen.”

Lees ook
KnowBe4 introduceert nieuwe PhishER Plus Threat Intel-functie

KnowBe4 introduceert nieuwe PhishER Plus Threat Intel-functie

KnowBe4 introduceert PhishER Plus Threat Intel, een nieuwe functie die websitereputatiegegevens van Webroot rechtstreeks in PhishER Plus-console integreert. Deze integratie maakt snellere, geautomatiseerde detectie en reactie op webgebaseerde dreigingen mogelijk.

Fortinet Cloud Security Report: beveiligingsbudgetten voor cloud nemen met 37% toe

Fortinet Cloud Security Report: beveiligingsbudgetten voor cloud nemen met 37% toe

Fortinet maakt de bevindingen uit het 2024 Cloud Security Report bekend. In het rapport wordt beschreven wat de problemen zijn die organisaties hebben met de beveiliging van hun cloudomgevingen.

Cloudflare neemt BastionZero over

Cloudflare neemt BastionZero over

Cloudflare heeft BastionZero overgenomen. Dit is een toegangsplatform op basis van zero trust-infrastructuur, waarmee Cloudflare de toegang op afstand heeft versterkt tot IT-systemen voor de klanten van Cloudflare One, het secure access service edge (SASE)-platform van het bedrijf.