SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay's Developer Portal

SurePay, de uitvinder van de IBAN-Naam Check, introduceert een Developer Portal. Bedrijven en overheidsorganisaties zijn steeds meer bezig met fraudepreventie.

Voor banken wordt een IBAN-Naam Check zelfs verplicht door Europese wetgeving. De Developer Portal maakt de implementatie nu nog eenvoudiger en sneller.

Wat houdt de SurePay Developer Portal in?
De Developer Portal is ontworpen om developers te helpen bij de integratie van de IBAN-Naam Check en de verschillende add-ons en hen te voorzien van tools en documentatie. Denk aan:

  • Uitgebreide API-documentatie: hoe integreer je de IBAN-Naam Check in je eigen systemen
  • Codevoorbeelden: Bekijk codevoorbeelden die de werking en toepassingen laten zien.
  • Testomgevingen: om de integratie van de IBAN-Naam Check te versnellen, zodat je snel aan de slag kunt.
  • Updates en veelgestelde vragen: Blijf op de hoogte van de status van onze API en vind antwoorden op de meest gestelde vragen.

David Jan Janse, CEO van SurePay: "Of een financiële instelling nu haar betalingsprocessen wil verbeteren of een organisatie haar bedrijfsvoering wil stroomlijnen, de nieuwe SurePay Developer Portal biedt de tools en documentatie om de IBAN-Name Check snel te begrijpen en te implementeren, waardoor betalingsprocessen en het onderhoud van betalingsgegevens efficiënter en veiliger worden."

Voor wie?
De SurePay Developer Portal is ontworpen om een breed scala aan gebruikers te helpen, waaronder:

  • Banken: Maak je betalingsverkeer veiliger en verbeter de klantervaring door SurePay direct in de betalingsomgeving van de bank te integreren.
  • Bedrijven en overheid: Verbeter verschillende bedrijfsprocessen zoals onboarding, KYC (Know Your Customer) en KYS (Know Your Supplier) met de API's van SurePay.
Meer over
Lees ook
Nieuwe malware gebruikt Windows om Android-apparaten te infecteren

Nieuwe malware gebruikt Windows om Android-apparaten te infecteren

Een nieuwe vorm van Android-malware dringt smartphones en tablets binnen via Windows-machines. De malware infecteert in eerste instantie de Windows-machine en wacht af tot een Android-smartphone of -tablet met de computer wordt verbonden. Zodra dit gebeurt dringt de malware het mobiele apparaat binnen en nestelt zich in Android. Het gaat om de ma1

Europees Hof: 'Beveiliging van gameconsoles hacken is niet illegaal'

Europees Hof: 'Beveiliging van gameconsoles hacken is niet illegaal'

Wie de beveiliging van een spelcomputer hackt is niet persé strafbaar bezig. Dit stelt het Hof van Justitie van de Europese Unie in een zaak die gamefabrikant Nintendo tegen de retailer PC Box aan had gespant. Het Italiaanse PC Box verkoopt volgens Nintendo software waarmee de beveiliging van de Nintendo Wii- en Nintendo DS-spelcomputers kan word1

Autodieven hacken steeds vaker de beveiliging van auto's

Autodieven hacken steeds vaker de beveiliging van auto's

Dieven zijn steeds vaker in staat de elektronische beveiliging van auto's te hacken. Vooral internationaal opererende criminelen groepen zouden achter het kraken van de beveiliging zitten. De gelegenheidsdief is tegenwoordig nagenoeg verdwenen. Dit meldt de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVc) aan het persbureau ANP. Bendes zouden bestaan1