Symantec neemt leverancier van veilige mobiele e-mailclient NitroDesk over

Beveiligingsbedrijf Symantec neemt NitroDesk over. NitroDesk is een bedrijf dat als partner al jaren beveiligde e-maildiensten levert aan Symantec. Het bedrijf gaat de technologie van NitroDesk inzetten om klanten beter te kunnen bedienen met een gedifferentieerd e-mailproduct.

NitroDesk TouchDown is een populaire mobiele e-mailapp voor het bedrijfsleven. De app is ontwikkeld als een mobiele Outlook client. Door NitroDesk over te nemen krijgt Symantec de technologie achter deze beveiligde e-mailclient in handen.

De e-mailapp blijft onder Symantec leverbaar. De app wordt gecombineerd met Symantec App Center en Symantec Sealed Apps. Met deze combinatie wil Symantec klanten een productiviteitsoplossing bieden die enterprise-klasse beveiliging combineert met een goede gebruikerservaring.

Lees ook
Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler, leider op het gebied van cloudbeveiliging, gaat samenwerken met NVIDIA om de ontwikkeling rond AI-gedreven copilot-technologieën te versnellen. Zscaler gebruikt de AI-technologieën van NVIDIA

Trend Micro gaat AI-enabled private datacenters wereldwijd beschermen

Trend Micro gaat AI-enabled private datacenters wereldwijd beschermen

Trend Micro, leider in cyberbeveiliging, kondigt een nieuwe datacenteroplossing aan voor organisaties en overheden die willen profiteren van de kracht van AI. De basis van de nieuwe datacenteroplossing is de integratie tussen Trend Vision One – Sovereign and Private Cloud (SPC) en NVIDIA NIM

Cloudflare neemt BastionZero over

Cloudflare neemt BastionZero over

Cloudflare heeft BastionZero overgenomen. Dit is een toegangsplatform op basis van zero trust-infrastructuur, waarmee Cloudflare de toegang op afstand heeft versterkt tot IT-systemen voor de klanten van Cloudflare One, het secure access service edge (SASE)-platform van het bedrijf.