Synology introduceert de DS220+

Synology-ds220plus

Synology Inc. heeft de beschikbaarheid van het DS220+ -opslagsysteem aangekondigd. De DS220+ is een ideaal systeem voor thuisgebruik en voor kleine bedrijven voor de opslag en beveiliging van gegevens.

Synology Diskstation DS220+ is een compacte network-attached opslagoplossing voor het optimaliseren van data- en multimediabeheer. Het bevat gestroomlijnde opties voor het delen van data, streamen van video's en het indexeren van foto's, evenals goede databeveiliging en recovery-mogelijkheden.

Specificaties van de DS220+

  • 97% sneller in responsiviteit van websites*

  • 17% sneller in rekentaken*

  • Tot 32 TB ruwe capaciteit

  • Dubbele 1GbE-poorten

Beschikbaarheid

DS220+ is nu verkrijgbaar bij resellers en partners van Synology in Europa en is de nieuwste toevoeging aan onze 20-serie.

1. Prestatiecijfers zijn gebaseerd op de gemiddelde procentuele verbetering van DS220+ ten opzichte van zijn voorganger, zoals getest in Synology-laboratoria. Verbetering van het reactievermogen gemeten door Web PHP-responsefficiëntie en verbetering van de rekenprestaties gemeten met bestandsindexering in Synology Drive en foto-indexering in Synology Moments. Prestatieverbeteringen kunnen variëren, afhankelijk van de omgeving, het type gebruik en de configuratie.

Meer over
Lees ook
Vooruitblik 2024 E-Storage: Waarom zou je Bitcoins betalen?

Vooruitblik 2024 E-Storage: Waarom zou je Bitcoins betalen?

2023 kunnen we zien als een kantelpunt. Waar organisaties zich tot nu toe vooral hebben gericht op de preventie van cyberaanvallen, is bij velen nu het bewustzijn gegroeid dat dit niet meer voldoende is.

Mark Slagmolen van ProLion: ‘Databeveiliging kent meerdere stakeholders’

Mark Slagmolen van ProLion: ‘Databeveiliging kent meerdere stakeholders’

ProLion was uiteraard ook dit jaar weer aanwezig op Cloud Expo. Regional Manager Benelux, Frankrijk en Nordics Mark Slagmolen gaf twee presentaties over databeveiliging bij ondernemingen en overheden. De rol van resellers is enorm belangrijk bij het vergroten van die security, maar toch hoort Mark regelmatig dat het moeite kost om dit onderwerp bi1

Marc Punte van Ster over MOVEit Automation: ‘Data moet immutable zijn’

Marc Punte van Ster over MOVEit Automation: ‘Data moet immutable zijn’

De Stichting Etherreclame, beter bekend als Ster Reclame, zorgt voor de verkoop van reclameruimte op radio, tv en online van de Nederlandse publieke omroep. Data speelt bij alle processen een cruciale rol en moet dus altijd beschikbaar zijn, en niet te onderscheppen of manipuleren zijn. Systeem- en netwerkarchitect Marc Punte van de Ster, legt uit1