Visiepaper Tesorion AI in Cybersecurity

Tesorion-280210

Artificial Intelligence (AI) heeft in korte tijd een belangrijke plek in ons dagelijks leven ingenomen, zo ook in cybersecurity. AI biedt dan ook kansen in cybersecurity, maar het heeft ook een grote impact op het dreigingslandschap. Hoe bewaart jouw organisatie de juiste balans tussen de kansen en dreigingen van AI? 

In de paper Artificial Intelligence in Cybersecurity lees je meer over onderwerpen als FraudGPT, ShadowAI, geavanceerde GenAI Phishing en het gebruik van deepfakes in social engineering tactieken. Maar ook hoe AI wordt ingezet in het SOC om de continu groeiende stroom aan signalen te verwerken en de steeds geavanceerdere aanvallen te detecteren op basis van gedragspatronen.

https://www.tesorion.nl/nl/thema/artificial-intelligence-in-cybersecurity/Lees ook
Proofpoint's 2024 Voice of the CISO-rapport

Proofpoint's 2024 Voice of the CISO-rapport

Proofpoint, Inc. publiceert vandaag hun jaarlijks Voice of the CISO-rapport. Dit onderzoekt de uitdagingen, verwachtingen en prioriteiten van Chief Information Security Officers (CISO’s) wereldwijd.

Fortinet ondertekent de Secure by Design-belofte van CISA

Fortinet ondertekent de Secure by Design-belofte van CISA

Fortinet is een van de ondertekenaars van de Secure by Design-belofte die door de Cybersecurity & Infrastructure Security Agency (CISA) is opgesteld. Dit is een vrijwillige toezegging door spelers in de security-sector om veiligheid door ontwerp na te streven

ESET Research publiceert het nieuwste APT Activity Report

ESET Research publiceert het nieuwste APT Activity Report

ESET, heeft haar nieuwste APT Activity Report uitgebracht, dat een overzicht geeft van opmerkelijke activiteiten van geselecteerde APT-groepen (advanced persistent threat) die door ESET-onderzoekers zijn gedocumenteerd van oktober 2023 tot eind maart 2024.