WatchGuard stelt Simon Yeo aan als senior vice president of operations

 

Simon Yeo aangetrokken senior vice president of operations

WatchGuard Technologies heeft Simon Yeo aangetrokken als de nieuwe senior vice president of operations. In deze rol zal Yeo toezicht houden op de IT-systemen, infrastructuur, security en cloudoperaties.

Yeo is een veteraan uit de techindustrie met meer dan drie decennia ervaring. Hij heeft een uitgebreide kennis van onder andere publieke en private cloud, datacenters, netwerk engineering, DevOps, bedrijfssystemen en security.

"Simon brengt een diepgaande expertise in de techindustrie naar WatchGuard. Zijn leiderschapsstijl richt zich op mensen, samenwerking en integriteit", zegt Prakash Panjwani, CEO van WatchGuard Technologies. "Zijn uitgebreide securitykennis, bekendheid met WatchGuard's producten en go-to-market aanpak, en expertise met digitale transformatie maken hem de perfecte fit voor deze rol. We zijn verheugd om Simon te verwelkomen in het WatchGuard leiderschapsteam."

Ervaring

Voordat hij bij WatchGuard kwam, was Yeo zes jaar in dienst als CIO bij Barracuda Networks. Hij hield toezicht op verschillende strategische initiatieven, waaronder zakelijke digitale transformatie, migraties van private naar publieke cloud en transformaties van beveiligings- en complianceprogramma's. Yeo werkte ook in leidinggevende functies bij Upwork, Tout.com, Meebo en LoudCloud.

Yeo is een levenslange technologieliefhebber en heeft een bachelor in computerwetenschappen en engineering van UCLA en een master in computerwetenschappen van Stanford University.

Samenwerking

 

"WatchGuard is een gerenommeerde leider op het gebied van cyberbeveiliging met een bijzondere cultuur gericht op samenwerking", aldus Yeo. "Ik ben enthousiast over deze nieuwe rol en kijk ernaar uit om samen met het WatchGuard-team de modernisering van systemen en processen en de transformatie van de cloud te stimuleren."

Meer over
Lees ook
Marc Jongbloed versterkt per 1 januari van dit jaar als Commercieel Directeur het team van LuteijnMedia.

Marc Jongbloed versterkt per 1 januari van dit jaar als Commercieel Directeur het team van LuteijnMedia.

Marc zal samen met Eric en het huidige salesteam de exploitatie van de succesvolle IT & Telecom platformen ITchannelPRO, DatacenterWorks, InfoSecurity Magazine, CloudWorks, Business en IT en Circulaire-IT verder professionaliseren en uitbouwen.

IGEL stelt Simon Townsend en Jason Mafera aan als Field CTO’s voor EMEA en Noord-Amerika

IGEL stelt Simon Townsend en Jason Mafera aan als Field CTO’s voor EMEA en Noord-Amerika

IGEL, de leverancier van een beheerd besturingssysteem voor endpoints dat toegang biedt tot elke digitale werkomgeving, maakt bekend dat het Simon Townsend heeft aangesteld als Field CTO voor de regio EMEA en Jason Mafera als Field CTO voor Noord-Amerika. Townsend en Mafera zullen deel uitmaken van het nieuwe Office of the CTO van IGEL, waarvan oo1

Qualys benoemt Diederik Klijn tot Channel Account Manager Benelux & Nordics

Qualys benoemt Diederik Klijn tot Channel Account Manager Benelux & Nordics

Qualys, Inc., een pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde compliance-, beveiligings- en IT-oplossingen, maakt vandaag de benoeming bekend van Diederik Klijn tot channel manager Benelux & Nordics. Binnen deze functie richt hij zich op het versterken van het Qualys partnerkanaal en de business development in de regio. Qualys bevesti1