WideXS behaalt ISO 27001-certificering

Cloudprovider WideXS maakt bekend de ISO 27001-certificering te hebben behaald. De certificering toon aan dat WideXS haar processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde heeft.

De gehele organisatie is voor het certificaat onder de loep genomen. De ISO 27001 norm ziet niet alleen toe op inrichting van processen en procedures rondom informatiebeveiliging, maar ook op naleving, controle, toetsing en permanente verbetering ervan. Het certificaat heeft dan ook betrekking op een continu proces, waarbij de kwaliteit van informatiebeveiliging continu wordt verbeterd.

"Voor onze klanten is het van het belangrijk dat hun gegevens goed beveiligd zijn. De ISO 27001 norm is dé internationale standaard voor informatiebeveiliging en bewijs dat een organisatie de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om gevoelige informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking. Deze certificering bevestigt dat de veiligheid van deze gegevens bij ons de hoogste prioriteit heeft", legt Rob Verbeek, Commercieel Directeur van WideXS, uit.

Lees ook
ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp bundelen krachten

ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp bundelen krachten

ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp kondigen vandaag met trots samenwerking aan. De samenwerking richt zich op het beschermen van vooruitgang en het bevorderen van duurzaamheid.

Nieuws over Kaspersky

Nieuws over Kaspersky

Vorige week hebben twee berichten over Kaspersky de internationale pers gehaald. De Amerikaanse overheid heeft twee sanctiebesluiten genomen. Met de eerste wordt de toegang tot de Amerikaanse markt verboden. Het tweede besluit is gericht tegen de directie van het bedrijf.

Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler, leider op het gebied van cloudbeveiliging, gaat samenwerken met NVIDIA om de ontwikkeling rond AI-gedreven copilot-technologieën te versnellen. Zscaler gebruikt de AI-technologieën van NVIDIA