Wireshark Training April 2024

SCOS-WireShark-400300

Als Wireshark University Certified Training Partner, sponsor van Wireshark Foundation en SharkFest Europe, organiseert SCOS Training de onderstaande training in Amsterdam/Hoofddorp:

15 – 19 April 2024 – TCP/IP Analysis and Troubleshooting with Wireshark

SCOS Training is de enige Europese Wireshark Certified Training Center welke de officiële trainingen verzorgt namens de Wireshark Foundation USA. De trainingen worden in EMEA, in-house danwel on-line/virtueel door een Certified Trainer van de Wireshark University USA gegeven. In de trainingen zal diepgaand worden ingegaan op het efficiënt gebruiken van Wireshark en de packet-level TCP/IP communicatie door het bestuderen van zowel het correct als verkeerd gedragen van netwerken. Verder zal het beoordelen van zowel normaal als abnormale communicatiepatronen van de TCP/IP toepassing en de meest gangbare applicaties worden bestudeerd, zoals DHCP, DNS, FTP, Telnet, HTTP, POP en SMTP. De nadruk gedurende de training zal sterk liggen op hands-on lab oefeningen en case studies uit de praktijk. Hiermee wordt kennis opgedaan welke direct na de training gebruikt kan worden.

Onze trainers zijn Wireshark University Certified Instructors, lid van FBI InfraGard, het Computer Security Institute, het IEEE en het Cyber Warfare Forum Initiative. Ze spreken regelmatig op regionale, nationale en internationale evenementen op het gebied van netwerken en beveiliging. Wij verzorgen tevens speciale Law Enforcement Trainingen.

Het herkennen, diagnosticeren en het bieden van oplossingen voor alledaagse netwerkproblemen is van vitaal belang in de huidige IT-wereld; deze cursus omvat belangrijke Wireshark-vaardigheden, zoals aangepaste softwareconfiguratie, packet capture en analysetechnieken. Succesvolle afronding van deze cursus biedt meer inzicht in netwerk- en forensische analyse.

Belangrijke onderzoeksgebieden zijn onder meer: protocolgedrag, analyse en herkenning van bedreigingen voor een aantal van de kritische protocollen, waaronder IPv4, DHCPv4, TCP, UDP, DNS, ICMPv4, evenals algemene internet-gebaseerde gebruikersprotocollen zoals HTTP.

Tevens levert SCOS Wireshark Tools:

  • Diagnostic Tool for Network Analysis: Analyze/capture (large) PCAP files.
  • AI-Driven WiFi Automation: Capture WiFi in PCAP files.

 

SCOS Training
www.scos.training

Wireshark University Europe
HTCIA: High Technology Crime Investigation Association
NHTCU: in recognition and appreciation of your partnership in the fight against cyber crime

Meer over
Lees ook
Wireshark WiFi trainingmet gratis AI-Driven WiFi Automation (twv € 3700)

Wireshark WiFi trainingmet gratis AI-Driven WiFi Automation (twv € 3700)

Als onderdeel van de Wireshark University WiFi training levert SCOS Training te Hoofddorp de next-generation AI-driven Wi-Fi Automation van Wyebot Inc., twv. € 3700. Het product Wireless Intelligence Platform WIP™ levert prestatie- en betrouwbaarheidsoptimalisatie van Wi-Fi-netwerken aan IT-organisaties over de hele wereld.

SCOS Training trainingen in Amsterdam/Hoofddorp

SCOS Training trainingen in Amsterdam/Hoofddorp

Als Wireshark University Certified Training Partner, sponsor van de Wireshark Foundation en de SharkFest Europe, organiseert SCOS Training de onderstaande trainingen in Amsterdam/Hoofddorp.

Wireshark University trainingen najaar 2023 bij SCOS

Wireshark University trainingen najaar 2023 bij SCOS

Als Wireshark University Certified Training Partner organiseert SCOS Training dit najaar de onderstaande trainingen in Amsterdam/Hoofddorp.