Wyebot | AI-Driven WiFi Automation

wyvebot

SCOS Automation, te Hoofddorp, levert de next-generation AI-driven Wi-Fi Automation van het Amerikaanse bedrijf Wyebot Inc.  Het product Wireless Intelligence Platform WIP levert prestatie- en betrouwbaarheidsoptimalisatie van Wi-Fi-netwerken aan IT-organisaties over de hele wereld.   

Wyebot's Wireless Intelligence Platform beschermt de bedrijfscontinuïteit en operationele efficiëntie door proactief zakelijke verstorende netwerkproblemen vanaf elke locatie te ontdekken en waar mogelijk te elimineren voordat eindgebruikers merken dat er een probleem is. Wyebot gebruikt onder andere Intel Connectivity Analytics om zijn oplossingen voor het thuiswerkende personeel te verbeteren en zijn bestaande marktleidende sensortechnologie aan te vullen om wereldwijde organisaties één enkel platform voor WiFi Automation te bieden. 

Het Wireless Intelligence Platform (WIP) 

WIP biedt geavanceerde algoritmen voor draadloze optimalisatie die samenwerken met voorspellende analyses van de next-generation om een wifi-netwerk soepel en efficiënt te laten werken. WIP's unieke combinatie van on-premise sensorhardware en op de cloud gebaseerde gepatenteerde software is leveranciersonafhankelijk en integreert naadloos met elke bestaande netwerkinfrastructuur. Met WIP worden kleine problemen geen grote problemen. Het Wireless Intelligence Platform (WIP) kan binnen ongeveer vijf minuten operationeel zijn en maakt gebruik van AI-Driven algoritmen en sensoren om wifi-netwerken te monitoren, te testen en hiermee problemen te voorkomen en op te lossen

Hoewel WiFi tegenwoordig overal lijkt te zijn, is de benodigde expertise en vaardigheden om draadloze netwerken goed te beheren niet zo alomtegenwoordig. Maar Wyebot en zijn WIP met de AI-mogelijkheden en het plug-and-play gebruiksgemak zijn de ideale oplossing voor elke organisatie die wifi-garantie zoekt. De on-premise sensorhardware van Wyebot verzamelt RF-gegevens, zowel WiFi als niet-WiFi, met behulp van drie WiFi-radio's. Sensoren sturen vervolgens metadata naar een cloudplatform waar de AI-engine van WIP voorspellende analyses gebruikt om problemen op te sporen en automatisch oplossingen aan te bevelen om wifi-netwerken draaiende te houden. Elke sensor beslaat ongeveer 1000 vierkante meter. Wyebot, WIP vermindert de gemiddelde tijd tot oplossing met tot wel 90%, vermindert wifi-probleemtickets met 70% en vermindert externe sitebezoeken met 80%. 

In bedrijfsnetwerken biedt het platform zichtbaarheid en optimalisatie in omgevingen waar netwerken onder druk kunnen komen te staan ​​door een toenemend aantal apparaten, waaronder persoonlijke handsets en horloges en facilitaire apparaten zoals printers en slimme thermostaten en verlichting. Wyebot benadrukt ook de voordelen van het WIP-platform in gedistribueerde omgevingen, aangezien bedrijven naast de hoofdvestiging vaak ook nevenvestigingen hebben. 

"De huidige zakelijke behoefte aan constante connectiviteit heeft IT-afdelingen tot een last gemaakt om een ​​hele organisatie verbonden te houden - vooral moeilijk met de wildgroei van gedistribueerde ondernemingen en campussen", volgens Roger Sands, CEO van Wyebot, “Organisaties kunnen zich het verlies aan productiviteit niet veroorloven dat ontstaat wanneer hun WiFi niet werkt of wanneer ze geen toegang hebben tot kritieke applicaties en informatie in de cloud. Onze AI-driven engine, identificeert automatisch prestatieproblemen en beveelt oplossingen aan, zowel reactief, wanneer de problemen zich voordoen, als proactief voordat ze gevolgen hebben voor gebruikers, waardoor maximale prestaties over het hele netwerk worden gegarandeerd. 

Tevens richt Wyebot zich ook op onderwijsfaciliteiten, waar IT-problemen kunnen toenemen als de middelen geen gelijke tred houden met de toenemende belasting en eisen aan het draadloze netwerk door zaken als e-learning en 1:1 computing. 

Het WIP-platform werkt samen met alle WiFi-toegangspunten en IoT-sensoren en heeft tot doel de analyse te verbeteren door een holistische kijk op het WiFi-spectrum te nemen. Het functioneert als een WiFi client device en kan verschillende netwerktests uitvoeren op zowel bekabelde als draadloze LAN's. Typische problemen die bedrijven kunnen tegenkomen die WIP kan oplossen, zijn onder meer verkeerde configuraties van toegangspunten, beveiligingsfouten, overmatige multicast/broadcast, problemen met clientdistributie en connectiviteit, en niet-wifi-interferentie, aldus Wyebot. 

Wyebot WIP biedt reeds WiFi-optimalisatie voor meer dan 10 miljoen client devices in de hele wereld

De abonnementsprijs bedraagt € 1380,00 (excl BTW) voor 1 sensor, inclusief 1 jaar support voor hardware en software. Tevens ontvangt de gebruiker gedurende dat jaar steeds de laatste versie van zowel de hardware (vervanging) als de software en kan er gebruik gemaakt worden van WiFi consultancy door Wyebot Wi-Fi Engineers om de Wyebot meetgegevens samen te analyseren. 

 

Voor meer informatie:
SCOS Automation BV 

023 - 5685610 

info@scos.nl 

www.scos.nl

Lees ook
Wireshark Training Oktober 2024 Amsterdam/Hoofddorp

Wireshark Training Oktober 2024 Amsterdam/Hoofddorp

Als Wireshark University Certified Training Partner, sponsor van Wireshark Foundation en SharkFest Europe, organiseert SCOS Training de onderstaande training in Amsterdam/Hoofddorp:  14 – 18 Oktober 2024 - TCP/IP Analysis and Troubleshooting with Wireshark

Europa's grootste IT-beveiligingsevenement voor de 15e keer in Neurenberg

Europa's grootste IT-beveiligingsevenement voor de 15e keer in Neurenberg

Voor de 15e keer zal het it-sa Expo&Congress van 22 tot 24 oktober het Exhibition Centre Nürnberg omtoveren tot de “Thuisbasis van IT-beveiliging”. Met meer dan 800 verwachte exposanten in vier hallen en een uitgebreid forum- en congresprogramma is het evenement dit jaar het grootste tot nu toe. Het it-sa Expo&Congress bes1

KnowBe4: het aantal cyberaanvallen op kritieke infrastructuur is in één jaar tijd met 30% toegenomen

KnowBe4: het aantal cyberaanvallen op kritieke infrastructuur is in één jaar tijd met 30% toegenomen

Het aantal cyberaanvallen op kritieke infrastructuur is in één jaar tijd met 30% toegenomen. De energie-, transport- en telecomsectoren zijn de primaire doelwitten. Wereldwijd is het gemiddelde aantal wekelijkse cyberaanvallen gericht op nutsbedrijven sinds 2020 verviervoudigd, met een verdubbeling in 2023.